( hónapos kisfiam mellettem alszik. Hogy tudnám visszaszoktatni a kiságyába?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 12:15
1/5 anonim 

válasza:

8 hónapos akart lenni? Szépen lassan sok türelemmel vissza fogod tudni szoktatni. Olvasd el a Suttogó titkait, vannak benne jó ötletek.
2/5 A kérdező kommentje:
igen 8 hónapos.Sok sírással fog járni?
2009. jan. 10. 12:25
3/5 anonim 

válasza:

Szia! Az én kisfiam is nagyjából egyidős, most lesz majd 9 hónapos, ugyanígy mellettem alszik. Én is ezzel próbálkozom. Este elaltatom (szoptatással) és addig fekszek mellette, amíg elég mélyen nem alszik (kb. 20 perc). Akkor óvatosan felemelem, és átteszem a kiságyba. Erre persze sokszor felébred, de nem mindig! Ha felébred, akkor feladom az aznapi próbálkozást, magam mellé fektetem és együtt alszunk. Ha nem ébred föl rögtön, akkor majd hajnalban ébred (szopik) és akkor veszem cvsak magam mellé. Nem a legkövetkezetesebb, de próbálom szelíden megoldani a helyzetet...:) Én is kíváncsi vagyok, mit javasolnak még a többiek!
4/5 anonim 

válasza:

Szia.
Nekem is a lányom hónapok óta mellettem aludt,mert 5x ébred e´jel és csak cicivel alszik vissza.
Eljutottam oda,hogy ezt nem csinálom tovább,mert már fáj a mellem annyira cumizik vele.
Azt hozzá kell tennem,hogy nekem a kisa´gybn alszik el szopi utánn.2.ébrede´stöl jött az ágyb.
3 napja mikor felébred kap szopizni,és vissza a kiságyba.
Ha megint e´bred nincsen szopi csak bennt marad a kisa´gyban és ringatom a hátát.Kis sírás,de vissza alszik.Sajna sírás nélkül nem megy :(
Remélem,hogy még egy pár nap,és megszokja,hogy ne is ébredjen annyiszor,vagy ha ébred is nem jön a nagyágyba..Ahhoz már elég nagy.
sok türelmet e´s kitartást.
5/5 anonim 

válasza:

Első válaszoló vagyok. Nekem nem járt sok sírással, csak sok éjszakázással, kb egy hétig nem aludtam semmit. Letettem a kiságyába, majd megsimogattam, és otthagytam. Ha sírt visszamentem, de nem vettem ki csak simogattam meg beszéltem hozzá, ez általában elég, ha mégsem, akkor kivettem, ringattam pár percig és vissza raktam. Majd fokozatosan elmaradt először a ringatás, majd a beszéd. Most már elég jól tudja, hogy éjjel bizony alvás van, ezért általában elég, ha csak simizem a buksiját. Persze vannak nyűgösebb napjai, de ilyenkor inkább egész éjjel ott vagyok vele, simogatom, de nem veszem ki. Lehet, hogy van aki kegyetlennek tartja ezt a módszert, de szerintem nem az. Egésznap velem van, szeretgetem, játszok vele, de szeretném ha az éjszaka az enyéb lenne, és a páromé. Persze nem hagynám soha sokáig sírni, max egy-két percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!