Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy héten hányszor adhatok...

Egy héten hányszor adhatok csirkehúst a főzelékbe 6,5 hós babámnak? Mennyit, miket, hányszor, mikor eszik 6-7 hós babátok? Étkezések után iszik vizet, igényli? És miből adod neki?

Figyelt kérdés

Mi 6,5 hósak vagyunk,fiú.

Reggel 7 h - 8 h körül (attól függ mikor kel) 200 ml tápszer/v. anyatej

10h-11h körül egy üveg gyümölcs bébiétel/v. rendes gyümölcs (csak nem sokmindent szeret,üvegesből meg igen)

13h: 180g főzelék

16h 180 ml anyatej

18h 1adag tejpép

Este fél 8 fürdés, 8 körül 200ml tápszer,és utána alszik.

Hajnal 4-5 körül egyszer kel cicizni.

Előfordul hogy 1 étkezés kimarad a fentiekből, van ,hogy "csak" 5-ször eszik napközben.

Inni nem nagyon akar étkezések után (pl.főzelék után sem). Majd magától lesz rá szüksége,hogy igyon,tehát rájön, vagy "erőltessem"? Hogy lehet megkedveltetni az ivást?!:)

2010. nov. 11. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja,és 6,5hós...
2010. nov. 12. 08:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! :)
2010. nov. 12. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:

ja, és ti glutént adtatok már bármiylen formában babátoknak?

én még nem adtam, annyira ellentmondásos ez is, tanácstalan vagyok hogy mikor kellene...

ti mit gondoltok, vagy ti mikor adjátok?

2010. nov. 12. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!