Habtapiról véleményetek? Gumiból készült erős habtapi létezik?
szia! szerintem nem a "mérgezőség" a baj a habtapival, hanem a használhatatlanság. amit mi kaptunk, szétszedhetős, számos - a fiam szétrágcsálta, szétszedte. szóval nem volt jó.
mivel nálunk járólap van, kellett megoldás. a nagyobb áruházakban lehet kapni olyan habszivacs táblákat, amiket edzőgépek alá árulnak. olyan, mint a habtapi, csak sötétszürke és 60x60 centis egy lap. 4 van egy csomagban. ez remek mászóterep, nem szedi fel a gyerek, jól lehet rajta játszani. ja! és nem okoz fulladást, mert nem szedi kis darabokra a gyerek - anno a számos habtapinál, a 9-es közepét rágcsálta a babám, míg ki nem vágtam a francba...
utolsónak:
miért nem ragasztottad össze a hátulját? ezt teszi mindenki. így nem jön szét, a gyerek nem szedi szét, és nincs mit lenyelni.....
szóval a habtapi szuper szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!