Létezik hogy az ovuteszt 5napig erős pozitívot mutat? azért gyanús mert clostit szedtem a menszesz 7. napjától és már a menszesz 10napjától ovuláltam.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 09:08
1/5 anonim válasza:
Szia! Az nem lehet hogy olyan sokáig poz az ovuteszt, maximum de tényleg maximum 3 napig szabad poznak lennie, de ekkor is megfigyelhető a különbség, mivel az egyiken nagyon erős a két csík. Mivel kezelnek?
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de kiderült hogy az ovutesztem nem volt megfelelő, túl érékeny volt, Acon típusú. Más teszttel nem csinálta ezt, pedig ugyanabban az időben néztem másikkal is.
3/5 A kérdező kommentje:
két féle tesztel is csinálom egyszerre az acon és ovu/lhtesztel amit a dokim mondta hogy a klinikákon is ezt használják és ez a legjobb.
2009. ápr. 22. 09:20
4/5 anonim válasza:
nekem ugyanez volt, én is clostit szedtem, 6 napig pozitív volt a tesztem. aztán kiderült,hogy hormonbajom van. kaptam rá kifejezetten olyan fogamzásgátlót, ami rendbe rakta a dolgokat odabent. és szombaton pozitivat teszteltem. Kívánom neked is!!!
5/5 anonim válasza:
én a második clostis hónaptól teszteltem folyamatosan ovu tesztel +-at, kb.: a 6. naptól! gyanús lett és csináltam terhességi tesztet ami szintén + lett!:o) Az orvos is megerősítette, jövőhéten megyek uh-ra, ahol remélem minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!