Anyukák szoktatok párotokkal elmenni kikapcsolódni? Vacsizni? Táncolni? Moziba? Vagy csak sétálni?
Ilyenkor kivel van a baba? Mennyi idős??
Sajnos mi nem megyünk. 14 hónapos lesz a lányom és azóta sehová sem voltunk. 23 éves vagyok,férjem 30 . Azt hiszem kezdek megzakkanni!
14 hónapos a kisfiam. Eddig egyszer voltunk lagziban úgy h a szertartáson velünk volt, aztán vacsi után hazahoztuk, anyósom volt itt vele, persze én tettem le aludni.
És most hétvégén, ha minden összejön, ebéd után leteszem a kisfiam aludni, férjem öccse v szülei lesznek vele addig itt és ha felébred viszik át magukhoz. Mi pedig elmegyünk vásárolni és mozibaaaaaaaaa(2 éve nem voltunk)Remélem összejön.
Én már szerettem volna hamarabb menni, csak a férjemet is meg tudom érteni. Ő sosincs itthon,rengeteget dolgozik és vágyik az itthon létre. Nálam meg pont fordítva van. De most én jövök :)))))))))))))))))))))))))))
Köszönöm hogy ennyien válaszoltatok! Igen kicsit jó lenne ha kettesben is el tudnánk menni valahova! Mindkét nagyszülője él még, igaz anyósom...... (na róla nem is beszélek)anyum 300km-re lakik tőlünk. Szóval sehol senki!
Már 3-asban voltunk vacsizni, meg ebédelni, meg kirándulni, meg nyaralni!
Csak úgy apával is jó lenne, egyszer, 1 órácskára..............de marad álom, míg nem lesz nagyobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!