Anyukák szoktatok párotokkal elmenni kikapcsolódni? Vacsizni? Táncolni? Moziba? Vagy csak sétálni?
Ilyenkor kivel van a baba? Mennyi idős??
Sajnos mi nem megyünk. 14 hónapos lesz a lányom és azóta sehová sem voltunk. 23 éves vagyok,férjem 30 . Azt hiszem kezdek megzakkanni!
Persze vagyam nekem is lenne ra, csak lehetosegem nincs.....
de probalom megoldani, hogy el tudjunk menni kikapcsolodni babaval is.
1 evben 1-2 hetet vagyunk M.O.-n a tobbi idoben nincs rokon/barat akire ra bizhatnam, de attol meg szorakozni elmegyunk pl: beulunk inni egy kavet vagy mint irtam elmegyunk vacsizni.Ez is kikapcsolodas.
Hát nem tudom...nekem egy tortúra a velük éttermezés :) de amikor egyedül volt még a fiam akkor is az volt...mikor pici volt nem maradt a babakocsiban mikor mászós korszaka volt folyton mászni akart a földön mikor már járt de még annyira nem volt értelmes hogy megértse nem tépjük le a terítőt, nem csapjuk oda a kristálypoharat és nem kapaszkodunk a pincérbácsi nadrágjába, most már értelmesebb (3 éves) de azért szórakoztatni kell őt is, olyan nincs hogy na kisfiam apa meg anya most bekap 3 falatot nyugodtan:)
Így meg hogy ketten vannak, kétfelé rohangálunk, felváltva eszünk (pontosabban habzsoljuk be az ételt) ...és 2 percig nincs nyugi, meg csend...akkor meg minek menjünk étterembe??
Ezt itthon is elő tudjuk adni, sőt még jobban:)
Szóval lehet az én gyerekeim túl aktívak (de nem hiszem) meg nem is szeretnek úgy igazán enni tehát az nem program nekik hogy na akkor ők is esznek meg mi is...
Nekem velük éttermezés nem kikapcsolódás, hanem feszültség a köbön:)
Hűűűű, eddig én(23) is egyszer jutottam el a párommal moziba...
Valahogy a drága férjemnek(23) nem fontos, hogy kettesben elmenjünk, túl sok fáradtságot jelent megnézni a moziműsort a neten, vagy csak felvenni a cipőt...
Pedig hétvégén a nagyszülők szívesen vigyáznának a kicsire.
Most megint várhatok vagy egy évet, mire kimozdulunk:(((
16hónapos kisfiú, 32hetes km.
1 éves a kisfiam, ha mi kimozdulunk, akkor a nagyszüleivel(anyukámék) vagy a keresztszüleivel (tesómék) van.
Én 30, férjem 34, így mi már táncos helyekre nem igen szeretünk menni, inkább mozi, vacsi és ilyesmi programok.
Mi eljárunk már a kezdetektől, fokozatosan szoktattuk a babát ahhoz, hogy van amikor más figyel rá. Ebből még soha nem volt probléma, nem szokott hisztizni vagy ilyesmi.
Jah és imádok a fiammal programokat csinálni, de egy Anya-Apa, ffi-nő felállásos, "utánfutó" nélküli programra is szüksége van a kapcsolatnak.
Most egy felfedezővel egy étteremben??? Amikor egy kicsit egymásra kéne találni, úgy meginni egy pohár bort, hazajönni, és romantikusan...., most ezt a gyerek mellett?
Vacsora, de a kicsi ha nem étterem éretten eszik, akkor folyton őt segíteni, beszélgetni semmi esélyünk, dilis vacsira itthon is van lehetőség... aztán egy romantikus összebújás itthon? gyerek a mosásba(legalábbis a fiam egy egy kajálás után megérik rá), szóval fürdetés, esti rutin, és mire alszik a kicsi a varázs? is elmúlt...
Mozi megint, télen séta brűűűűűű...
Lehet akkor en probalom a dolgok pozitiv oldalat nezni :)
Nekem ez is jo erzes, ha egyutt megiszunk egy kavet es jokat nevetuk, hogy bohockodik a lanyunk.
En mindig probalok pozitiv lenni es nem szomorkodni.Orulok, hogy ez is van es nem ehezunk van hol aludnunk es vagyunk egymasnak :)
Kuldok mindenkinek egy kis pozitiv energiat :)
Legyen csodalatos estetek es bujjatok ossze a ferjeitekkel :) Esetleg igyatok egy finom pohar bort ha lefekudtek a porontyok :)
Mi mennék, csak az eddigi próbálkozásaink mind kudarcba fulladtak. A nagymamája vigyázott rá (akit egyébként imád), de nem fogadja el tőle az ételt, és nem alszik el addig, amíg az apja vagy én ott nem vagyunk mellette. Mindannyiszor vég nélküli üvöltés lett a vége a dolognak:(
(11 hós a lányom)
Mi már párszor voltunk együtt a férjemmel kikapcsolódni: kb. 3 alkalommal voltunk moziban, 1-2 alkalommal voltunk a férjem kollégáival koktélozni.
Nekem is lelkifurdalásom van, ha a 17 hónapos Kisfiam nincs velünk:( 7végén voltunk unokahúgom szülinapján, de a Kisfiam beteg volt, így Anyukám vigyázott rá, de ismét lelkifurdalás volt, h nem volt velünk.
7végente általában 3-asban megyünk felfedezni Budapestet: kirándulgatni, étterembe, unokatesókhoz stb.
Én 26, férjem 27.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!