Anyukák szoktatok párotokkal elmenni kikapcsolódni? Vacsizni? Táncolni? Moziba? Vagy csak sétálni?
Ilyenkor kivel van a baba? Mennyi idős??
Sajnos mi nem megyünk. 14 hónapos lesz a lányom és azóta sehová sem voltunk. 23 éves vagyok,férjem 30 . Azt hiszem kezdek megzakkanni!
Mi nem nagyon megyünk sajnos... Nem nagyon van kire bízni (15 hós).
Egyszer itt volt anyósom, és mondtuk, vigye le sétálni a nagylányt, mi meg végre nyugodtan összepakolhatunk a lakásban. Erre azt mondja a férjem: "ne pakoljunk!" (gondoltam, arra gondol, ha már itt van anyukája, menjünk együtt sétálni, legyünk együtt. Erre így folytatta: " menjünk el moziba, akármit is adnak!" :) :) :) :) Hogy ez mennyire jól esett! Olyan rég voltunk! Vagy ha nálunk alszik valaki, este letesszük aludni a nagylányt, és mivel van, aki figyeljen rá, elmegyünk sétálni egyet. Az is nagyon szuper.
Mi megyünk, elég gyakran. Vacsizni, koncertre vagy csak borozgatni. Ilyenkor a nagyszülőkkel van a kisfiunk.
Hát, én már megzakkantam volna, ha 14 hónapja sehová nem mozdulhattam volna ki. Nagyszülők nem vigyáznának rá?
Mi jarunk etterembe nagyritkan(2-3 havonta), de mindig jon a lanyunk is.Sot van, hogy baratokkal egyutt megyunk es ugy a legjobb :)
En nelkule mar nem erzem jol magam :(
Persze van, hogy en is besokalok, de akkor is igy erzem jol magam.Moziba 18 evesen voltam utoljara :)
26 eves vagyok a lanyunk 9 honapos
mi jóval idősebbek vagyunk, túl sok szórakozásra nem vágyunk, én 38 vagyok, a férjem 35. Ettől függetlenül már többször voltunk moziban, azért nem havi rendszerességgel, csak ha érdemes volt. ilyenkor a nagymamák vannak az unokájukkal, aki most 10 hónapos. sőt voltunk úgy is moziban, hogy lefektettük a lányunkat, és utána mentünk, az egyik nagyi (anyósom) felügyelte az álmát.
elhiszem, hogy kezdesz megzakkanni, nem ártana egy kis kimozdulás együtt, nagyon fiatalok vagytok. nem tudom, hogy kire tudnátok bízni a kicsit, de szükségetek lenne egy kis felnőttes kikapcsolódásra legalább hébe-hóba.
egyébként amikor először elmentünk, úgy emlékszem 3 hónapos volt a lányunk, persze "matinéra" mentünk, azaz koradélután.
vacsizni készülünk már vagy 2 hónapja, de mivel a lányunk fél 8-kor fürdik, kb. fél 9-kor fekszik, így előtte túl korán lenne, utána pedig túl későn...de megoldjuk egy nap:-)
Nem. A fiam 3 éves, a lányunk egy. Amíg csak a fiam volt, egyszer bíztuk rá párom anyjára (akkor még vállalta és elérhető volt azóta eltünt a képernyőről...más nagyszülő meg nincs).
Annyi pénzem nincs bébiszitterre hogy a gyerekeim meg is szokják, én is megbízzak benne és még azután is x alkalommal otthagyjam a gyerekeket és plusz még a kikapcsolódás is pénzbe kerülne ( a mozi, vacsira gondolok).
Aztán ez hogy a nap 24 órájában a gyerekekkel vagyok, annyira megszokott lett a számomra, hogy már nagyon rosszul érzem magam és lelkifurdalás gyötör ha nincsenek velem.
Ez se jó...közben meg hiányzik h kettesben legyünk a férjemmel, vagy kicsit kimozduljunk.
étterembe simán lehet menni babával(mi már pici korában is voltunk vele) most 2 éves, de étteremben már legalább 6-7szer voltunk. kétszer voltunk 2napos fesztiválon.
moziban egyszer sem, bulizni egyszer sem.
nekünk sincs, aki vigyázna rá, a nagyszülők messze vannak, rokonunk senki nincs itt. bár előtte sem voltunk bulizósak, inkább ilyen baráti vacsora volt több. ilyen most is van kb. félévente, de oda visszük a babát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!