Milyen a 'nátha-szagú' kaki egy babánál?
Ennyire reaersz komolyan?
Egyetertek azzal a valaszadoval aki azt irta,hogy szanalmas ezert kulon kerdest kiirni.
A masik kerdesbe is valaszoltam es egyertelmuen kijelentem,hogy egyikotok se tudott normalisan valaszolni csak az aki ide is irt es elmondta,hogy VAN ilyen.
Amugy meg itt is leszogezem,hogy a kerdezo egyik valaszolorol sem feltetelezte a wc dolgot. Tanulj mar meg olvasni!!!
A kerdesedet meg jelentettem!!!
Neked hogy esne, ha aggódnál a babádért, erre még külön kérdést feltennének az esetedről, csak hogy kifigurázzanak?
Nyilván azért tetted fel a kérdést, hogy egy jót röhögj, vagy hogy a többieket arra buzdítsd, hogy nézzétek már mekkora hülyeséget írt ha-ha-ha. Ez a hozzáállás igenis szánalmas, hogy más problémáján viccelődsz. Mivel annál a kérdésnél is le lett írva a válasz, kizárt, hogy tudatlanságból és puszta jó indulatból tetted fel ezt a kérdést! Tipikus magyar mentalitás, hogy még egyszer rúgjunk már bele abba aki már amúgy is a "földön" van!
Nyilván ha nem tudtad a kérdésére a választ, nem kellett volna rá válaszolni. Gondolj már bele kicsit más helyzetébe, és próbáld meg magadat beleképzelni mielőtt cselekszel! Bár vannak emberek (sajnos egyre többen), akikből ez a képesség hiányzik.
Nem borultam ki kedves, csak gondolom a te gyermeked az elejétől kezdve átaludta az éjszakát, és minden tökéletes volt már az első perctől, de tudod ez nem mindenkinél van így, és van aki az elején ingerlékenyebb. Gondolom egy amúgy is ingerültebb időszakban van, hiszen koraszülött a babája, és ha ehhez még hozzájön, hogy a gyermek nem jó alvó, és hasfájós is, teljesen érthető, hogy kiborul. Lehet, hogy erős volt amit írt, de neked meg lehetne annyi eszed, hogy ilyenkor nem még plusz olajat öntesz a tűzre.
További szép napot mindenkinek!
Muszáj reagálnom az itt olvasottakra.
Én kb. 2-3 hónapja tette fel a "kérdést", hogy egy baba szépségversenyen légyszíves szavazatok a babámra. Az csak egy dolog, hogy AZONNAL ketten-hárman nekem estek, pedig ÉN semmi rosszat nem mondtam ott senkire. Ja és persze kb.10perc múlva már le is vették a kérdésemet és kaptam egy figyelmeztetést.
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a "párbeszéd" itt meddig mehet még? Ez miért jobb? Érdekes? Az igaz.
Amúgy tényleg vannak itt olyan emberek akik csak cseszegetve képesek válaszolni. Régebben sokkal normálisabb volt ez az oldal. Mi történt?
Ennyire ráér mindenki????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!