Kaki problémák 10 hónapos babánál?
Figyelt kérdés
Megoldás lehet a Milupa Komfort? Már csak reggel és este kap tászert.
Tízóraira mindig barackot, vagy szilvát kap, uzsonnára úgyszint, csak sinlaccal keverve. A déli étkezés főzelék, bár borzasztóan válogatós, a zöldségeket nem nagyon eszi.
Mit tudnék még tenni?
Nagyon erőlködik, és jön is minden nap egy pici kaki, de ez nem mennyiség.
Ezért gondoltam, hogy talán jobb lenne, ha emésztésjavító tápszerre váltanék. Tapasztalat?
2011. jan. 24. 10:18
1/4 anonim válasza:
Mi is hasonló gondokkal küzdünk. Én néha adok a lányomnak Laevolac szirupot, ez segít. De általában megpróbálok mandarin vagy narancs levet ill. a gyümölcs húsát is belecsempészni az ételeibe. Nekem a doktornő javasolta ezt, és kicsit könnyít a dolgon. Általában nem az egészséges napi egy rendes adag, hanem 2-3 kisebb gombóc a produkció a kislányomnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. A Te kislányod mennyi idős? Akkor a narancs leve akár segíthet a dolgon? 10 hónaposan már kaphat? Kóstolni már kóstolta, ízlett is neki, de nagyobb mennyiséget még nem adtam neki.
2011. jan. 24. 13:06
3/4 anonim válasza:
nekünk ez nagyon nagy probléma volt napokig csak erőlködött, sírt és nem tudott kakilni.A laevolac sem használt, de végre rátaláltam a megoldásra.Nekem 1 éves a lányom.Joghurtba keverek neki egy kiskanál búzakorpát.Ez végre segített,meglágyítja a székletét.Remélem tudtam segíteni! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsot. Kipróbálom majd.
2011. jan. 24. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!