Milyen a 'nátha-szagú' kaki egy babánál?
Figyelt kérdés
Te tudod? igen/nem elég lesz, köszi.2010. nov. 10. 19:52
1/21 anonim válasza:
nem
(de már megkérdeztem egy másik topikban én is :))
2/21 anonim válasza:
Lövésem sincs.
Fogzásos, savanyú kakihoz már volt szerencsém, de nátháshoz....
3/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs! Miért? Egyébként 4 gyerekem van, de ilyet még nem hallottam...
4/21 anonim válasza:
Nem,de a kérdező annál a kérdésnél nagyon berágott:)
5/21 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
csak hogy tényleg ennyire buta vagyok, hogy nem tudom milyen, vagy másnak sem egyértelmű.
2010. nov. 10. 20:36
6/21 anonim válasza:
Nem tudom ismerősek e számotokra azok a kifejezések h "a pelenka tartalma hírt ad a belső történésekről",v h "a széklet szaga árulkodik a betegségről".Nővérképzős tankönyvekben (legalábbis a régiekben) ,tananyag,hogy leírják a széklet állagát,színét,szagát,és a hozzá tartozó betegséget,természetesen kóros székletről beszélünk ilyenkor.A fogzásos kakinak is pl. megvan a maga jellegzetes állaga,esetleg szaga,csak éppen nem úgy mondjuk h "fogzás szagú kaki".A náthás (szagú) kaki,bő,nyálkás,laza az emésztőrendszerbe belekerült többlet orrváladék miatt,el tudom képzelni,h lehet egyfajta jellegzetes szaga is.Nem kell ehhez olyan nagy tudomány..
7/21 anonim válasza:
Lehet, hogy abban a kérdésben az elején nem akartátok bántani a kérdezőt, de ez szánalmas, hogy ezért új kérdést kell kiírni. Mellesleg gondolom már mindenki volt náthás, ha nem leírom nektek, hogy olyankor az ember orrában van egy jellegzetes szag, gondolom hasonlót érez. Bár ti olyan tökéletesek vagytok, hogy nektek ilyen biztos soha nem volt, és nem is lesz. Ugye?
8/21 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig mindenki megkérdezheti itt azt, amit nem tud. No én nem tudom, milyen a nátha szagú kaki. Ha ez szánalmas, akkor én kérek tőled elnézést.
2010. nov. 10. 21:39
9/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltál a feltett kérdésemre! Hasznos volt nagyon!
2010. nov. 10. 22:25
10/21 anonim válasza:
20.47 kor válaszoltam a feltett kérdésedre.Utóbbi válaszomban pedig leírtam a véleményemet,kommentedre reagálva,merthogy ezt is lehet,mégha nem is olyan kecsegtető a számodra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!