Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lenne egy pár problémám....

Lenne egy pár problémám. Válaszolnátok rá? Alvási problémák!

Figyelt kérdés

1 hónapos a babónk, és köztünk alszik. Cicin alszik el, és ha átteszem az ő ágyába felébred akkor is ha fél órát hagyom aludni és ugy gondolom hogy már mélyen alszik.

Ha elalszik a büfi alatt felébred, és nem birom visszaaltatni sehogy...! Csak megint cicin...de ez meg igy egy körforgás lesz...! ÉS emiatt éjjel 1 2 felé alszik el, pedig egész nap fent van!! De nem birom hamarabb elaltatni...! Mindig felébred!

Semmi magánéletünk nincs, mert mire elalszik a tökös már ppárom is alszik, és még az sincs hogy ölelkezve aludjunk el. Már eléggé kivagyok...:(

Mit csináljak? A kiságyra szerelhető forgó izé:) lekötné annyira hogy ott elaludna?

Nektek mi segitett hasonló helyzetbe?

2010. nov. 10. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia!A válaszokat nem olvastam el,csak a Te kommentjeidet!Mintha magamat hallottam volna!Csak az én babám 4 hónapos!Már ott tartunk,hogy állandóan veszekszük a férjemmel!Ennek nem lesz jó vége:( !De a lányom 1 percig nincs meg nélkülem,még az apjával sem!Utál hazajönni szerintem,mert a gyerek üvölt,én napi 4,max. 5 óra alvással vagyok,nem kicsit zombi:(((!Meleg kaja nincs,mert a lányom mellett pisilni sem lehet ,nemhogy főzni:(!A lábamon a szőrt be lehet fonni,a hajam a szoptatás miatt a hormonoktól meghülyült és égnek áll,mint egy budikefe!A fodrászhoz nem tudok elmenni,mert senkivel nem marad meg egy percig sem!Pedig én nem így szokattam,mindig mindenkinek a kezébe adtam,otthagytam anyukámra,és el is volt!másfél hónapos kora óta meg ez van!Totálkáros vagyok és a házasságunk is tönkre fog menni,pedig 14 éve vagyunk együtt és 5 évet küzdöttünk ezért a babáért,akit a világon mindennél jobban szeretünk!!!De nem tudom,hogy lesz tovább:(((
2010. nov. 10. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos az anyaság 24órás kemény meló,és nincs szabadság! Tényleg szomorú hogy már 1hónaposan tehernek érzed a babát. Mi lesz még később? Az én lányom 9hónapos és most van abban a korban hogy üvölt ha nem vagyok a közelében. Az első 3hónap nekem is nagyon rossz volt. Semmi magánélet,az az igazság hogy a szex volt a leges legutolsó a sorban. Volt olyan hogy egész nap még enni sem tudtam,csak este mikor apa hazaért. Nem volt vacsi,nem volt rend,de a párom megértette. Sokat segített mindenben. Ha a párod szeret nem fog a szemedre hányni semmit,inkább támogatást segítséget és leginkább szeretetet ad!
2010. nov. 10. 16:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Ohh... te jó ég milyen válaszokat kaptál. Én teljes mértékben megértelek. Szerintem azért, mert egy nőnek babája születik még nem szűnik meg embernek lenni. Nem csak kizárólag ANYA lesz onnantól. Ilyen nincs. Fontos vagy te is, a párod is, a baba is. A gyermeked sosem kérné, hogy te áldoz fel mindent az ő oltárán. Ajánlom neked a Suttogó titkai című könyvet. Le fognak pontozni, de az egy igazán nagyon jó könyv. Nem gyerekellenes, ahogyan sokan vélekednek róla. Tiszteli a babát. A könyveben megtalálod a választ minden kérdésedre.

Kitartás, nem fog tönkre menni a kapcsolatod.

2010. nov. 10. 16:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm a válaszokat, de nagyon sokan félreértettetek...! NEM TEHER A GYEREKEM!!!!!!!!!!!!! Csak csupán szeretnék egy kicsit apával is lenni...és nem tudok!! De ettől még nem teher...! Imádom szeretem, az apjával együtt, és nem tudom mikor fog egy kicsit "lenyugodni..."
2010. nov. 10. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:
A babád még nagyon picike,neki 100%-ban rád van szüksége. Próbáljatok akkor egymással foglalkozni ha a gyerek alszik. Azt meg kel mindkettőtöknek értenie hogy egy ilyen pici baba mellett nem tudja az ember azt tenni amit szeretne. Később ha már nagyobb lesz rá lehet bízni valakire,és akkor ti is többet lehettek együtt. Addig el kell fogadni hogy ez van. Hidd el ezen mindenki átesik,akinek kicsi gyermeke van!
2010. nov. 10. 20:12
 16/18 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. Én is teljesen megértelek téged, az első két hónap számomra is rettenetes és gyönyörű volt egyszerre, néha teljesen összeomlottam, hogy nekem ez nem megy, a férjem nem győzött vigasztalni. Hidd el, senkinek sem könnyű az elején, és amint megoldasz egy problémát, jönni fog a következő, de közben Te is megváltozol, magabiztosabb és egyre ügyesebb anya leszel, 1-2 hónap múlva remélhetőleg meg tudod szervezni a napodat, és a baba sem fog annyit sírni, ha majd jobban megismered őt. A Suttogót tényleg nagyon ajánlom, a lelkednek is jót fog tenni!
2010. nov. 10. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:
vesszőmózesben altattam a franciaágy mellett. Ennek a típusnak be lehetett teljesen látni az oldalán. Imádta a baba. Az együtt alvás a picivel, engem is kikészített volna. Tekerd vékony takaróba, vagy nagypárna huzatba, hogy ne csapkodjon a kezeivel. Elalvás után 20 perccel, akkor bontsd ki belőle. Talán még pólyázhatod is, azt hiszem mi a másfél hónapos koráig használtuk. De a pólya volt a mózesben a fekvőbetét. Amúgy sajnos az ősz nagyon szerencsétlen: vonulnak a frontok, csúnya szeles idő. Az én 6 hósomat is megviseli.
2010. nov. 11. 11:30
 18/18 anonim válasza:

Szia.

Ugyanígy voltunk / vagyunk mi is. Az egészhez társult még a hasfájás is, ami 4hós koráig tartott. 4,5hósan kijött az alsó két foga, az 1 hét rémálom volt. (hányás-hasmenés-hőemelkedés) Most 6hós a kisfiam és jön a felső foga. :(

Szóval fél év alatt kb 1 hét volt amikor babáztunk és pihentünk picit.

Nálunk is a cici a "király". Az mindent megold.

Sajnálom ezt a kis embert. Most tényleg gyötrődik a fogakkal, hát hagyom hagy cicizzen. Elvonja a figyelmét kicsit.

Okosságot nem tudok írni, saját magam is rugdosom hogy valahogy túléljem ezt az időszakot.

Remélem minél rövidebb lesz.

Mikor picit nagyobb és már megismer, vagy szépen játszik, vagy épp hasrafordul..... az minden kínlódást megér!!!!!

A párod is akkor fog igazán "összenőlni" a picivel.

Kitartást nektek!!!! Fel a fejjel!!!

Ui. A válaszom időpontjából láthatod mikor van egy kis időm mással is foglalkozni :)

2010. nov. 12. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!