Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan takarítjátok el a...

Hogyan takarítjátok el a macskaszőrt a lakásból? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy cicánk és egy jelenleg négy hós kisfiunk, a gyerekszoba kivételével minden más helyiségbe bejár a macska, de leginkább a nappalink csupa macskaszőr... akár ti hogyan oldjátok meg ezt a problémát. Csak azok válaszoljanak akiknek van cicájuk és babájuk is! Olyanok pedig ne írjanak akik azt akarják kifejteni hogy baba mellé nem való macska... Öt éve van meg már cicánk.
2010. nov. 10. 11:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát nálunk elég érdekes a szituáció, mert egy három szintes lakásban lakunk felül vannak a hálók és a fürdő, középen van egy "iroda" ugyanis párom itthon dolgozik egy kollégájával együtt és egyben ez a nappalink is... :S és alul van a konyha meg egy előszoba.

A gyerekszobába semmiképp nem mehet be a macska, a hálónkban figyelek mindig a lepedőre meg ott csak többnyire az ágyon játszószőnyegen szokott lenni, ott nincs sok macskaszőr még a földön se, viszont az iroda szinten oda egyébként a párom és a kollégája is cipővel jár, hozzáteszem utcai cipővel úgyhogy ott nemcsak a macska a probléma... mert hát az utcán szerintem kacifántosabb dolgok is vannak a járdán... A mi macskánk csak szobacica, korábban nekünk is ő volt a gyermekünk, de eléggé háttérbe szorul amióta Olivér a kisfiunk megvan... meg sok mindent nem engedünk a macsesznak... de ettől függetlenül még mindig azt gondolom, hogy jó helye van nálunk és a gyerekeknek szociálisan jót tesz a cica... De úgy tűnik hogy a napi porszívózást akkor megnyertem. :) :) Bennünk is felmerült hogy odaadjuk valakinek, mert hogy fontosabb a gyermekünk, de aztán rájöttem hogy anno én mikor kicsi voltam állati sok macskám volt, kertes házban laktuk és a macskáknak szerintem még a farkukat is bekaptam és semmi bajom nem lett. Szóval üzenem a 13:21.nek, hogy a gyermekem mindennél fontosabb nekem, de mint ahogy több millió embernek van macskája és gyermeke egyszerre és még sincs semmi bajuk úgy kétlem hogy az enyémnek lenne... Többieknek pedig köszönöm hogy időt szántatok rám és segítettetek! :D

2010. nov. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!