8 hónapos babámat minden étkezés után szoptatom. Sok tejem van még, mikortól váltsam ki az első étkezést?
Megint csak azt tudom írni, hogy a védőnők mai szakmai ajánlása szerint sem kell kiváltani szoptatást 1 éves korig. Minek, ha van tejed? Annál nem tudsz jobban hasznosuló dolgot adni. Kérdezd a tanácsadót, ha nekem nem hiszel!
Szerintem ez az éjszakai szopi babától függ. Az enyém 2 hónapos korától kezdve nem kel fel éjjel szopni. Most 9 hónapos, és még mindig nem fogad el semmit cicin kívül, mégis alszik egész éjjel. Kivéve, amikor jött a foga, mert akkor volt, hogy 3-szor is felkelt, és csak cicivel tudtam elaltatni. Féltem is, hogy rászokik, de kijött a fogacska, és megint alszik.
Én nem tudom kiváltani az étkezést egyáltalán, mert nem eszik semmit. Kiveszi a kanalat a kezemből, eldobja, hogy nem. Ha nem teszem fel a tálcát az etetőszékre kirúgja a tányért a kezemből. A védőnőm szerint várjak vele még 1 hónapot, addig csak szopi. Szóval nem kell erőltetni a cici elhagyást, gyengébb, meg éhesebb sem lett a babám egyáltalán. 10,5 kiló 9 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!