Clostis Lányok! Mennyire tartjátok be, hogy étkezés előtt kell bevenni a gyógyszert? Most lesz az első adag holnaptól, napi kettő. Egy reggel, egy este öt napig.
Az estivel még nincs is baj, mert akkor szoktam enni, de reggel sosem eszek, max egy joghurtot! Tényleg fontos ezt betartani?
...
PCO-m van, már egy ideje szedem a Merckformint, s most fél év után kapok Clostit ... Hasonló helyzetben kinek mi volt az eredmény?
Köszönöm!
Szia! Én is kettőt szedtem/nap és nem tartottam be ezt, csak annyit, hogy ébredés után-elalvás előtt.
Nem hiszem, hogy ezen bármi is múlna... Hajrá! :)
Köszönöm a bíztatást! :)
S mi lett a Closti eredménye? :)
Ohh, köszönöm a kérdést! Még nem merek tesztelni, csak a nemvárt napja után...
Eddig a Closti eredménye ez, a pém a 12.napon volt. Reménykedem...
szia nekem is az első hónap volt és én sem törödtem vele annyit,és két petém is megvan érve
:D
ráadásul az egyikben 2 tüsző
szóval nagyon bízok benne,mert nekem csak pete érési zavarom van:)
2.válaszolónak! Köszönöm a tanácsot, de van rá tapaszom. A nődoki írta fel, s ösztradiolt tartalmaz.
1. válaszolónak: jajj, nagyon szép a görbéd! Remélem, sikerült!!!! Megy a drukk Nektek! +++++++++++++++++++
...
Köszönöm Lányok, s szép napot Nektek! :)
Tehát akkor tényleg hatásos ez a bogyó! Legalábbis ezt szűröm le a válaszaitokból!
Mindenkinek mielőbbi babásodást! :)
A két petés vagyok:)
ugy hogy egy tüszőben látott két nagy petét és az egyikban két domináns tüsző a másikban meg egy kisebb tüsző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!