Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjemmel 7 hónapnyi küzdele...

A férjemmel 7 hónapnyi küzdelem után eldöntöttük, hogy a kisfiunk Radics Bulcsú lesz. Második névnek van valami jó ötletetek?

Figyelt kérdés
Ezeket nézegettem : Botond, Vajk, Előd, Őrs, Lehel, Nimród, Zalán, de valahogy nem az igazi. Szerintetek?
2010. nov. 9. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A Bulcsúval nincs különösebb gond viszont ugy hogy Radics Bulcsú nagyon hangsúlyos nég erős kemény én nem tennék hozzá másik nevet. Ez igy pont jó és elég is!
2010. nov. 9. 17:10
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 16:48as remeljuk a David Samueleknek is lealdozik a csillaguk egyszer.

Kerdezo: a Bulcsu Csanad is jol hangzik

2010. nov. 9. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Esetleg a Radics Botond hogy tetszik??Szerintem nem kell második név!!Nekem tetszik a Bulcsú de nagyon erős névnek tartom a Radicshoz!:) De úgy hogy Radics Botond....nagy ez nagyon tetszik! :)
2010. nov. 9. 18:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Radics Bulcsú,nincs ezzel semmi gond.Viszont ha odanyomsz még egy ilyen jellegű "különleges" nevet,giccsessé válik.A helyedben ha már nagyon szeretnél neki adni harmadik nevet is,adj egy egyszerűbbet,netán az apukája nevét,biztosan nagyon örülne neki(ha megy hozzá)..
2010. nov. 9. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Van középút a divatba jöt ősi magyar nevek és az idegen hangzású neve között.

Szerintem mind a két oldal erőletettt túlzás, mind akét oldalon erősen átestek az emberek a ló túloldalára.

De ha ragaszkodtok fenti nevekhez, inkább legyen Radics Botond, vagy Zalán de ez a radics Bulcsú borzasztó.

Második névenk is valami ősmagyar név meg mégannyira az. De ez csak az én véleményem.

2010. nov. 9. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:

16:48-nak

remélem iylenk sem fogank itt élni, mint te.

2010. nov. 9. 19:38
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

Csak egy kérdés.

Aki iylen - divatos ősi magyr nevet-nevet ad a gyrekének, az azért teszi, mert tetszik neki, vagy ezzel valamit bizonyítani akar.

Tényleg csak kérdezem, mert sokakat nem értek.

Én soha nem kérdzetem meg mást, hogy mi legyen gyerekeink neve, nem érdekelt semmyilen divat, azt adtuk, ami nekünk teszett.

utosló előtti

2010. nov. 9. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem rosz a Bulcsu de a Radics nevhez nagyon eros.Tudom,hogy nem ez volt a kerdes de szerintem gondoljatok megegyszer vegig.

A Botond sokkal jobban illik hozza de meg Nimrod is jo vagy a Lehel.

Ha megis maradtok a Bulcsunal akkor szerintem ne valasszatok hozza masodik nevet.

16 honapos kisfiu anyukaja

2010. nov. 9. 22:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Nekem eredetileg a Radics Botond Bulcsú tetszett, de a férjem szerint már tömeg név a Bulcsú. Az első kisfiam már kapta az apukája nevét.
2010. nov. 10. 05:29
 20/20 anonim válasza:
19:43! Nem csak az utolsó előtti voltál, hanem az utolsó is. Reméled, hogy olyanok mint én már nem fogunk itt élni? Mi bajod van a tanult, dolgozó magyarokkal? Remélem csak félreértettél valamit, illetve pillanatnyi elmezavarodban írtad, amit nekem írtál.
2010. nov. 10. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!