Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voksokat szeretnék tőletek az...

Voksokat szeretnék tőletek az alábbi nevekre?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalanok vagyunk, hogy melyik nevet válasszuk. De legalább már van pár alternatíva, íme:

Bertalan

Előd

Márton

Norbert

Tibor

Írjátok, hogy melyik tetszik, esetleg azt is, hogy melyik nagyon nem :)

Köszönöm

2010. nov. 9. 13:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ez így van, az ember nem tud elvonatkoztatni az ismerőseitől. Ezek olyan nevek, amilyen ismerősöm vagy nincs, vagy kevés és ő róluk meg jó véleménnyel vagyok. De ez valóban szempont volt, míg ezekhez a nevekhez is eljutottunk.
2010. nov. 9. 14:02
 12/34 A kérdező kommentje:
Marcell már van a családban és a névegyezést próbáljuk kerülni.
2010. nov. 9. 14:04
 13/34 anonim ***** válasza:
Tesomeknal a gyerkocok is Farkas vezeteknevuek, ott Marton lett a fiu, de tetszett nekik a Bertalan is. Ha hasonlo hangzasu, mint a Farkas, es nem hosszu a vezeteknev, akkor en a Bertalanra szavazok a megadottak kozul, Martonbol eleg sok van manapsag.
2010. nov. 9. 14:06
 14/34 anonim ***** válasza:

Nekem ezek közül csak a Norbert tetszik.

A többi négy valahogy ismerős:-)

Márton- lúd a mesében

Előd- énekes aki balesetet okozott

Tibor- az apám

Bertalan- ismerős (nem szimpi név)

2010. nov. 9. 14:06
 15/34 anonim ***** válasza:
Márton. a Norbert is tetszik, de becézve nem tetszik.
2010. nov. 9. 14:14
 16/34 anonim ***** válasza:
Nekem a Márton egyátalán nem tetszik. A vezetéknév hangzását is figyelmebe véve én a Bertalanra voksolok, vészhelyzetre a Norbert. A többi béna...
2010. nov. 9. 14:19
 17/34 A kérdező kommentje:
Elég ha annyit írsz, hogy neked nem tetszik, nem kell kifejteni, hogy béna. Mindenkinek más az ízlése, elfogadom.
2010. nov. 9. 14:20
 18/34 A kérdező kommentje:

eddigi összegzés:

Bertalan 5

Előd 1

Márton 8

Norbert 4

Tibor 0

Jöhetnek még válaszok. Én abszolút nem tudok dönteni, mindegyik egyformán tetszik, mindegyik másért.

2010. nov. 9. 14:24
 19/34 anonim ***** válasza:
Márton.
2010. nov. 9. 14:39
 20/34 anonim ***** válasza:

Ha Tibornak neveznéd akkor tuti különleges neve lenne a maga generációjában. Rengeteg a Marci, mert pár évig divatos volt. Az Elődnek bár szép a hangzása, számomra beszélő név ezért nem jön be. Norbiból van egy nagyon hülye ismerősöm, és ettől nem tudok elvonatkoztatni, a Bertalan hangzása viszont tetszik.

Szóval még egy voks Bertalanra és egy voks Tiborra:)

2010. nov. 9. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!