Segitenétek? Névválasztás, voksokat kérek!
Figyelt kérdés
A következő nevekből:Panna,Emma,Lili,Léna,Zoé,Jázmin kéne kettőt választani,de melyik szerintetek melyik kettőt kapja a kislányom?2010. máj. 6. 09:52
1/34 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Zoé, Jázmin, Lili tetszik!
Bármilyen variációban :)
4/34 anonim válasza:
hát nekem ezek a nevek közül a Lili és a Zoé tetszik.
7/34 A kérdező kommentje:
Esetleg irhattok valami olyat is ami nem szerepel a felsorolásban!
2010. máj. 6. 10:10
8/34 anonim válasza:
Szerintem egy is elég,mert nekem mindig a brazil sorozatok jutnak eszembe a dupla keresztnévről:Hose-Louis:))) Nekem a Zoé,a Dorka,a Doroti,Lotti és a Sárlott tetszik.
9/34 anonim válasza:
Szerintem a Léna nagyon szép és ritka név, nem rontanám el egy másik keresztnévvel. Viszont a Lili is nagyon aranyos, manapság elég gyakori. Az Emma a következő befutó. Nekem a Dorottya, Hanna, Lilla nevek tetszenek ezeken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!