Segitenétek? Névválasztás, voksokat kérek!
Figyelt kérdés
A következő nevekből:Panna,Emma,Lili,Léna,Zoé,Jázmin kéne kettőt választani,de melyik szerintetek melyik kettőt kapja a kislányom?2010. máj. 6. 09:52
11/34 A kérdező kommentje:
Mindenképp két név kell mert az egy éves nagylányunknak is két neve van,és nem akarok később magyarázkodni a kicsinek hogy ő miért kapott csak egyet.Apának a kedvence a Lili,nekem a Léna,kár hogy ez a kettő nem nagyon illik egybe. Viktória és Dorka nekem is tetszenek.
2010. máj. 6. 10:27
13/34 anonim válasza:
Emma Léna
A többiből Dunát lehet rekeszteni lassan...
Nem mellesleg ez a kettő illik is egymáshoz, szerintem.
14/34 A kérdező kommentje:
Emma Léna ha kimondod nem jön ki ugy kicsit mintha egy név lenne?Ha nem hagy az ember elég szünetet,olyan Mintha Emmaléna lenne...pedig amugy nekem is bejön igy ez a kettő.
2010. máj. 6. 10:32
15/34 anonim válasza:
Emma Lili Léna Jázmin tetszik. kalkuláld bele, hogy a Lili és Jázmin nagyon népszerű mostanában. sok babát, kisgyereket hívnak így.
Zoé kifejezetten nem tetszik nekem
16/34 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy nem magyarországon élek,nálunk ezek a nevek nem számitanak olyan tucatnévnek mostanság mint nálatok.
2010. máj. 6. 10:34
17/34 anonim válasza:
nekem a Léna nem tetszik. a Magdaléna jut eszembe róla...
a többi ari név!
18/34 anonim válasza:
Emma Lívia szerintem nagyon jól hangzik!
19/34 anonim válasza:
Nekünk Emma Etelkánk van, de nagyon jól hangzana a Lili Emma is :)
20/34 anonim válasza:
10:47-es
Nekem Etelka Évám van :-)
A második meg Zsófia Anna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!