Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenétek? Névválasztás,...

Segitenétek? Névválasztás, voksokat kérek!

Figyelt kérdés
A következő nevekből:Panna,Emma,Lili,Léna,Zoé,Jázmin kéne kettőt választani,de melyik szerintetek melyik kettőt kapja a kislányom?
2010. máj. 6. 09:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
EMMA!!!!!
2010. júl. 21. 20:49
 32/34 anonim válasza:

Hát nem mostani a kérdés, de talán még nem késtem el.

Nagyon szép nevek, a kedvenceim Lili és Zoé. (egyébként Jázmin nem tetszik, többi jó)

Mivel szerintem a "Tóth" Lili Zoé nem hangzik olyan jól, ajánlom fordítva. Nekem sokkal jobb így a hangzása. "Tóth" Zoé Lili.

Itt van még pár név, hátha megtetszik valamelyik. :) :

-Léda

-Ada (így is anyakönyvezhető, de van a hosszabb formája is, az Adél. Ada nekem jobban tetszik. :) )

-Elina (Eli-szerintem ebben a formában nagyon szép, a hosszabb már kevésbé)

-Maja

-Zia (nemrég láttam, azóta megfogott valamiért :) )

-Bella (esetleg Betta, bár én az 1.-re voksolok)

-Iza

-Lia

-Héla

-Hella

Bocsi, ha olyat írtam, amit már írtak, nem olvastam végig a válaszokat.

Jó babázást! :)

2010. júl. 27. 23:08
 33/34 A kérdező kommentje:
Szia,nem késtél el,elkésve maximum én vagyok,mert már 32 hetes vagyok,és még mindig nemtudom.A biztos pont Léna,az előtt vagy után kéne még valami név.Hmm,a Bella nem is rossz...
2010. júl. 28. 09:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Végül milyen nevet kapott a lassan 11 éves gyerek😅?
2021. ápr. 25. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!