Kecskeméten vagy környékén 4d-s uh? Nevekre, cimekre és árakra gondolok.
Figyelt kérdés
Aki mostanában volt irjon legyen szives!Tapasztalatok is jöhetnek2011. aug. 19. 18:31
1/6 anonim válasza:
Szia!
Kurai István, telefon: 70/3143014
Kiskunfélegyházán a kórházba!
9000Ft
Én többször is jártam nála, végig nézi a babát, jó képeket csinál!
2/6 anonim válasza:
Szia! Mi 2 hete vtunk kiskunfélegyházán, 9000ft vt. Kurai István csinálja a kórházban telefonos egyeztetés után. Kecskeméten Nemes András csinál 18eért. ha kellenek a számok akk szólj!
3/6 anonim válasza:
Jó a félegyházi,mert tényleg mindent végignéz,meg részletesen elmond mindent. Nagyon rendi,nem bunkó,laza egy doki.... :D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már én is hallottam a Kurai Istvánról de úgy tudtam már nem rendel,próbáltam utána nézni itt a neten de semmi használható infót nem találtam.Még annyit szeretnék kérdezni, hogy körülbelül hány héttel előbb kell időpontot kérni?Úgy hallottam hogy ő rendel a malomban is,tudtok erről valamit?
2011. aug. 20. 15:10
5/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ha felhívod és rákérdezel az a legegyszerűbb!
Én egy héten belül kaptam időpontot!
6/6 anonim válasza:
Nekem másfél hetet kellett csak várnom... Nálunk végig aludt a pici... Fél 10-fél 3-ig ott vtunk,átaludta a kicsi az egészet...de azért egy élmény vt,készültek jó képek,meg felvétel is.... szóval 4* vtam benn és a doki végig higgadt maradt! annyit mondott a végén: készüljünk fel,kitartó gyerek lesz... :) Am kisfiunk lesz. :D sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!