Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használt valaki elàlló fülre...

Használt valaki elàlló fülre ragasztást babán,kimondottan fülragasztóval?Például Otostick vagy Infant Auricle Correction Patch Szilikon?

Figyelt kérdés
A kislányom 3 hónapos,úgy született,hogy mind a 2 füle teljesen rá volt simulva a fejére,szemből nem is látszott hogy van füle annyira.Ez heteken át így is volt,de mindig félbe hajtódott mikor aludt vagy hordozóban/hintában ült,és elkezdett neki elállni.Szeretném leragasztani,hogy ne tudjon így elnyomódni a felsorolt helyzetekben,hàtha nem fog jobban elállni.Ha valakinek van tapasztalata és megosztja azt megköszönöm!

#baba #ragasztás #elálló fül #otostick / szilikon tagasztó
tegnap 11:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még szerencse hogy nem basztattam soha senkit,és engem is basztattak vele együtt csak épp mással,de örülök hogy megint jössz a karmával,téged fog utolérni,mert ítélkezel ismeretlenül,de ez nem engem minősít..

Engem is piszkáltak ezért óvnám ettől a gyerekem,tapasztaltam,láttam milyenek a gyerekek..

tegnap 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nem tudod megovni a gyereked arról, hogy piszkálják. Ha a gyerekek piszkálni akarják, hidd el akkor is fogják, ha nem áll el a füle. Ha zavarja majd, akkor segítesz neki olyan frizurát találni, ami elfedi, vagy merlegelitek a műtétet. 8. voltam.
tegnap 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Majd kisgyetekent megmuteted neki

Nem kell a para miatta...

tegnap 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!