Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 365 ötlet az altatáshoz!...

365 ötlet az altatáshoz! Írnál 1-2 tippet belőle, ami bevált?

Figyelt kérdés

Most olvastam a könyvről, ha könyvesbolt közelében járok be is szerzem, csak addig is kíváncsi volnék, mert az én 7 hós babám sokszor sír éjjel és 2-3 óránként ébred. Nekünk tényleg álom az éjszakai alvás.

Előre is köszi ha valaki ír!!

2010. nov. 8. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor örülők,hogy nekem nem volt ilyen gondom.4 gyermekem van,ketten ikrek,de még ők is átaludták az egész éjszakát..Nem tudom minek köszönhetem ezt a nagy szerencsét,de szerintem a verses kötetnek:)

A fiam amikor megszületett az első héten amikor hazahoztuk rosszul aludt az éjjel.Többször fel kelt,és ilyenkor mesélni próbáltam neki kevés sikerrel.Egy nap a húgom nálunk volt pár napot.Mivel ő még iskolás volt verset kellett tanulnia,és hangosan tanulta.Azt vettük észre,hogy amikor a verset mondta a fiam hallgatta egészen addig amíg be nem aludt tőle..Kipróbáltuk éjszaka is.Sírás,majd versek olvasása,és átaludta az egész éjszakát..Annyira bevált,hogy utána az összes gyereknél ezt alkalmaztam,még az ikreknél is..Tudom,hogy nem a legjobb tipp,de szerintem a monoton,nyugodt hang megnyugtatta őket..

Próbáld ki mesével,verssel hátha beválik neked is..

2010. nov. 8. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a konyvet.

Nalunk is a monoton hang jott be, a porszivo a favorit, de a hajszarito is megteszi a hatasat.

2010. nov. 8. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én sem ismerem azt a könyvet, viszont ebben a kérdésben leírtam, hogyan próbáltam ki egy módszert, ami nekem bevált:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. nov. 9. 08:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Először is, utolsó: nagyon édes a kisfiad, megnéztem a videót. Az én lányom a nejlonzacskó csörgésének kacagott ilyen jót :)

Jónak tűnik a módszer, csak nálunk az a helyzet, hogy a lányom mellettem alszik. Külön ágyikón, de mellettem.Viszont nem mindig azonnal reagálok ha nyikkan, mikor félóra-óránként felsírt, volt, hogy 1-2 percig meg sem bírtam mozdulni és intéztem a kérdést a jó istenhez, hogy MIÉRT!!?Nagyon kimerítő.Most egyébként mi is ott tartunk, hogy CSAK 2-3szor kel, és ez jó. Viszont sajnos neki nem elég az, hogy felülök és az ölembe veszem, hanem cici kell. Tegnap éjjel teát adtunk neki, kb. hajnal 2 körül és aztán fél 6ig csendbe volt. Lehet,hogy már csak a cici miatt ébred.2 foga kint van de nem régóta mászik lehet ez is baj.

Ha nem javul a helyzet tartósan, akkor megpróbálom a módszeredet.

A monoton hangok nálunk is bejöttek egyébként, de csak 3-4 hónapig.Most ha bekapcsolom a porszívót szegény babám rémültem les, hogy az orrát fogom szívni (mindennap kell sajna minimum 2szer ) vagy csak takarítok. A hajszárító sem rossz ötlet csak éjjel nem csipnék a szomszédok, tömblakás és elég vékonyak a falak. Bár kitudja melyik a jobb, ha üvölt vagy egy ehhez képest "halk" hajszárító :)

Köszönöm a tippeket!És ha van még több is, írjatok!

2010. nov. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!