Van valami bevált ötlet, vagy itt már csak a költözés segíthet?
Figyelt kérdés
Nyáron elköltöztünk családommal (párom és kislányom) egy albérletbe. Már jó pár hónapja kislányom elkezd köhögni kicsit, aztán egyre erősödik majd fulladós köhögés lesz a vége. Elmegyünk orvoshoz felír gyógyszert, aztán viszem anyukámhoz, mivel dolgozom és nem tudok vele otthon maradni. Pár nap és helyre jön, haza hozom, és max 1 hét és kezdődik minden előlről. Felmerült bennem, hogy ezt a házban található penész okozhatja nála? Lehetséges? Régi építésű ház, eléggé vizesedik. A penészt természetesen le szoktam mosni, de visszajön. Mivel tudnám úgy kiírtani, hogy ne okozza ezt az allergiás (?) tüneteket a kislányomnál?2010. dec. 27. 09:32
1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valamilyen légtisztító / fertőtlenítőt tudtok ajánlani?
2010. dec. 27. 09:46
2/8 anonim válasza:
Száraz köhögése van?És legfőképp éjjel?Fiamnál is így kezdődött.Azért kérdezem.
3/8 anonim válasza:
Egy komuves szakembert kell megkerdezni, mivel mar vannak nagyon jo szigetelo anyagok, pl.
A gyermekednek ezek a tunetek a penesztol vannak, mivel allergias erre.
4/8 anonim válasza:
mi is vizes hazban laktunk, penesz,saletrom,hulló fal,stb. akkor telt be a pohar, mikor hanyasig köhögtek. orvossal irattam papirt, h a haz okozza, es a kisebbik reszböl a nagyobba költöztünk. apukam felujitotta,kömüves. mundjuk ez szolgalati lakas. szoval inkabb költözzetek,ha tehetitek. azota a ferjem sem krakog.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves Első. Ahogy az utolsó válaszoló is írta, hányásig köhögés. Nem tudom eldönteni száraz e, inkább olyan torokból jövő, fullasztó.
2010. dec. 27. 10:17
6/8 A kérdező kommentje:
Segíthet pl a Ceresit Baktérium vagy Penész Stop?
Esetleg eukaliptusz párologtatás? (elvileg fertőtlenítő)
2010. dec. 27. 10:18
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak a költözés segít,ugyanigy volt egy ismerősöm,az orvos írt igazolást,hogy orvosileg indokolt a gyerekek miatt az elköltözés és így a kauciót is vissza kellett kapnia.
A penész még sokkal súlyosabb gondokat is okozhat!
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki a Szavót. Mi leszigeteltettük a házat, újak a nyílászárók. Na ezzel párhuzamosan elindult a penész. Úgyhogy ha sokat esik az eső, akkor a sarkokat be szoktam vele fújni. Se mosni, se vakarni, se festegetni nem kell, egyszerűen eltűnik a penész. Egy darabig nem jön vissza. De nappal csináld, hogy utána jól ki lehessen szellőztetni, mert nagyon erős szaga van. De a bútorokat is ki kell húzkodni, azokat is lemosni. Persze ha nagyon súlyos a helyzet, akkor inkább keressetek másik albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!