Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előbb Dévényes vagy Neurológus?

Előbb Dévényes vagy Neurológus?

Figyelt kérdés

Védőnő szerint előbb Dévényes doki szerint neurológus.

De a doki a védőnő tanácsa szerint járt el.

3 hónapos babám doki szerint kicsit feszes a hátizma.

De szegényt olyan hülyén rakta hasra hogy egy picit repülőzött és egyik kezével nem igazán tartotta magát .

Egyébként itthon nagyon ügyesesen tartja magát ha hasra rakom.Neha segítek kitámasztani a kezét a vállahoz és jól bírja.A repülözést ritkán csinája inkább olyan mintha kúszni akarna húzkodja fel a lábát.

Van amikor nincs hozzá kedve,fáradt vagy lusta.

Van amikor elvan hason 10 percig is és van hogy 2-5 perc után sír.

Hátáról oldalára próbálkozik megfordulni de még nem megy neki .Oldalárol hasára fordul de ezt sem mindíg.

Játékokért nyúl próbája meg fogni .Kezében tartja a játekot.Neha én is feszesnek érzem amikor öltöztetem,de nem mindíg.Karomban nagyon szépen tartja magát feje sem billen csak ha álmos ,fáradt.

Mi a véleménytek,tapasztalatok?

Köszönöm.

#Dévényes, neurológus
ma 10:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Nem írtam hogy felesleges ,csak azt hogy előbb neurológushoz vinném ...

ma 14:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt sem értettem hogy a doki mért a védőnőre hallgatott hiszen ő mondta hogy előbb neurológus aztán ha úgy van akkor dévényes...
ma 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!