Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hónapos babával mehetek...

Egy hónapos babával mehetek vajon bevásárolni?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül hipermarketbe, sima közértbe mondjuk, vagy drogériába. Kb. két hete járunk az utcára sétálni, legtöbbször 2x is.
2010. nov. 8. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem igen.az én lányom februári,anyu is verte a hisztit hogy elkapja a megfázott emberektől,még se lett semmi baja.az utcán is ugyan annyi az esélye rá.
2010. nov. 8. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
sajnos nekem muszály volt. és már 3 hetesen voltunk.
2010. nov. 8. 18:21
 3/8 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ilyen gyorsak vagytok:)! Akkor megyünk is. Köszi, hogy megerősÍtettetek!
2010. nov. 8. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha lenne lehetőségem nem vinném sok ember közé zárt helyre. De mivel apa dolgozik, nekünk kell vásárolni. Szükség-kényszer. Én nem támogatom, de ez van :S
2010. nov. 8. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi is kénytelenek voltunk vinni, semmi baja nem lett. Szépen átaludta a vásárlást. Nekem annak idején a védőnő azt tanácsolta, hogy ha nagyon fúj a szél, és röpködnek a mínuszok, akkor ne menjünk ki.
2010. nov. 8. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
mi 10 napos kora ota utazgatunk vele, 100, 300 kmt is. most 3 honapos. (kerlek ne iteljetek el, muszaly)
2010. nov. 8. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is vittem a decemberben született lányomat vásárolni. Muszáj volt, a kaja nem jött fel magától.

Most van egy októberi babácskám is, megint csak járunk vásárolni.

Csak siess most, ne nézelődj, nehogy bemelegedjetek, aztán betegség legyen a vége.

2010. nov. 8. 21:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, hosszabbat mi is utaztunk már korábban de az mégiscsak más, az autóban csak mi hárman vagyunk:).

Egyébként a sopping megvolt, még jól is érezte magát: nézelődött, aztán belealudt az alapzajba:).

2010. nov. 9. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!