Egy hónapos babával mehetek vajon bevásárolni?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül hipermarketbe, sima közértbe mondjuk, vagy drogériába. Kb. két hete járunk az utcára sétálni, legtöbbször 2x is.2010. nov. 8. 18:19
1/8 anonim válasza:
szerintem igen.az én lányom februári,anyu is verte a hisztit hogy elkapja a megfázott emberektől,még se lett semmi baja.az utcán is ugyan annyi az esélye rá.
2/8 anonim válasza:
sajnos nekem muszály volt. és már 3 hetesen voltunk.
3/8 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ilyen gyorsak vagytok:)! Akkor megyünk is. Köszi, hogy megerősÍtettetek!
2010. nov. 8. 18:25
4/8 anonim válasza:
Ha lenne lehetőségem nem vinném sok ember közé zárt helyre. De mivel apa dolgozik, nekünk kell vásárolni. Szükség-kényszer. Én nem támogatom, de ez van :S
5/8 anonim válasza:
Mi is kénytelenek voltunk vinni, semmi baja nem lett. Szépen átaludta a vásárlást. Nekem annak idején a védőnő azt tanácsolta, hogy ha nagyon fúj a szél, és röpködnek a mínuszok, akkor ne menjünk ki.
6/8 anonim válasza:
mi 10 napos kora ota utazgatunk vele, 100, 300 kmt is. most 3 honapos. (kerlek ne iteljetek el, muszaly)
7/8 anonim válasza:
Én is vittem a decemberben született lányomat vásárolni. Muszáj volt, a kaja nem jött fel magától.
Most van egy októberi babácskám is, megint csak járunk vásárolni.
Csak siess most, ne nézelődj, nehogy bemelegedjetek, aztán betegség legyen a vége.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, hosszabbat mi is utaztunk már korábban de az mégiscsak más, az autóban csak mi hárman vagyunk:).
Egyébként a sopping megvolt, még jól is érezte magát: nézelődött, aztán belealudt az alapzajba:).
2010. nov. 9. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!