Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek 1 év körüli vagy...

Akinek 1 év körüli vagy kisebb babája van + ovis/sulis nagytesó nem fél az influenzától?

Figyelt kérdés

Hogyan viszitek a nagyot oviba/suliba vagy bárhová ahol tömeg van? Ugyanúgy megy veletek mindenhová a kicsit is?

Eddig nem féltem az influenzától, de idén nagyon durva. Az ovi nagyrésze már kidőlt nálunk.

febr. 3. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos én pedig azt nem ismerem. Ezt egy évben egyszer kell kapni, ameddig az üveg el nem fogy (nagyobb gyereknél az isoprinosine tablettás). Nem tudom az venyköteles-e de ez igen. Szuper kis cucc, most nekem is írt fel a háziorvosom lisac forte-t mert ők valahogy mindig megúszták de nekem sikerült hazahozniuk a betegségeket 🙈

Ez mellett csak d és c vitamint kapnak.

febr. 4. 13:33
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Köszönöm a segítséget. Orvosuknál rákérdezek mindenképp! 😊👍
febr. 4. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs nagyobb gyerek, de a férjem elkapta az influenzát (egyértelműen az volt), 3 napig marha szarul volt, de nekem és a 13 hónapos kisfiamnak szinte semmi bajunk nem lett csak egy kis orrfolyás.

(Tápszert, D vitamint és immunotrofinát kap)

febr. 4. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!És mennyi idősek a gyerekeid?
febr. 5. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

ISOPRINOSINE... Meg bronho... Mindenképp olvassátok el a betegtájékoztatót, nagyon sok a mellékhatás ami később jelentkezik legfőképp. Gondoljatok bele, hogy felnőtt nők is ezt kapják akar HPV-re. De ez csak egy a száz betegség közül

Üdv, egy gyógyszerész

febr. 5. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
15, felesleges, nem fogják fel, hogy olyan gyógyszert ajánlgatnak, amit legyengült immunrendszerű nagybetegek kapnak. De az orvost kellene leginkább elővenni, aki átlagos gyereknek ilyet ír. Havi egy betegség teljesen normális ebben a korban.
febr. 8. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!