Akinek 1 év körüli vagy kisebb babája van + ovis/sulis nagytesó nem fél az influenzától?
Hogyan viszitek a nagyot oviba/suliba vagy bárhová ahol tömeg van? Ugyanúgy megy veletek mindenhová a kicsit is?
Eddig nem féltem az influenzától, de idén nagyon durva. Az ovi nagyrésze már kidőlt nálunk.

Sajnos én pedig azt nem ismerem. Ezt egy évben egyszer kell kapni, ameddig az üveg el nem fogy (nagyobb gyereknél az isoprinosine tablettás). Nem tudom az venyköteles-e de ez igen. Szuper kis cucc, most nekem is írt fel a háziorvosom lisac forte-t mert ők valahogy mindig megúszták de nekem sikerült hazahozniuk a betegségeket 🙈
Ez mellett csak d és c vitamint kapnak.

Nálunk nincs nagyobb gyerek, de a férjem elkapta az influenzát (egyértelműen az volt), 3 napig marha szarul volt, de nekem és a 13 hónapos kisfiamnak szinte semmi bajunk nem lett csak egy kis orrfolyás.
(Tápszert, D vitamint és immunotrofinát kap)

ISOPRINOSINE... Meg bronho... Mindenképp olvassátok el a betegtájékoztatót, nagyon sok a mellékhatás ami később jelentkezik legfőképp. Gondoljatok bele, hogy felnőtt nők is ezt kapják akar HPV-re. De ez csak egy a száz betegség közül
Üdv, egy gyógyszerész

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!