Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kelhet fel babám 5napja...

Miért kelhet fel babám 5napja hajnali fél4kor, mikor eddig mindig 6kor kelt? Lent

Figyelt kérdés

semmire nem tudok gondolni,de van h egy ora mire ujra elelszik. nem sir,csak nyünyög, megfordul és ugy kepeszt,de ha ráhagyom akkor sir mert vissza ilyenkor nem akar/tud fordulni.

fogzás nem hisze h indig ugyanakkor és csak 1orát.

éhes lenne? de akkor nem aludna vissza még utána 6ig szerintem. mindenesetre ma nem birtam s hoztam a tápiját,megette s aludt f7ig. de egy fél éves babának már nem nagyon kéne éjjel is enni nem?főleg h eddig nem evett. igy is szerintem sokat eszik napközben, és még mindig 6x...7x egyen eztán egy ekkora baba mint egy ujszülött?

eddig evett: reggel6 160táp,9-200-220g gyümi,12-200-250g főzi(megeszi s ha adnék még tolná sztem)aztán 4-180táp,van h csak f8-200táp,de van h beszurunk még f7fel egy almát s akkor fél orával később eszik este.

nem kövr baba,d enem is szeretnm tuletetni h az legyen.

bocsi h hosszu lett csak szeretnm ha átlátnátok s ugy adnátok tanácsot ill mondanátok véleményt.

2010. nov. 8. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Etetsd meg. Tea,viz? Szomjas is lehet a fütés,száraz levegő miatt. Mászik? Mozgékony? Kell neki még a plusz energia, ha felkel és a viz nem kell, etesd csak meg! Abba fog ez maradni.
2010. nov. 8. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 4,5 hós koráig aludt este 9-reggel 7-ig aztán elkezdett kelni 1x úgy hajnal 4 óra felé, és ez egyre korábbra és gyakoribbra nőtte ki magát. Elkezdett ismét enni éjszaka , van olyan h még most 9 hónaposan is szopizik 2-3x egy éjjel. Nem fogod túletetni, ha nem éhes úgysem eszik.

Volt egy időszak amikor 4 körül kelt és fent volt akár 2- 3 órát is és nem bírtam vissza altatni,de éhes sem volt mert szopizni sem akart. aztán ennek is vége lett.

Vannak ilyen időszakok. Ne lepődj meg rajtuk, mert sokat fog változni az alvása.

2010. nov. 8. 11:38
 3/4 A kérdező kommentje:

inni iszunk mindig olyan 1 és 3felé is. akkor szépen vissza is alszik pár korty vizecske után.

akkor adok neki kicsit enni. csak tényleg nem szeretném ha pont hogy ártanák ezzel.

mozgékony kiskrapek:)épp kezd rájönni a kuszás-mászás technikájára,forogni már tud mind2 oldalra.

hallottam h van fél évesen növekedési ugrás...ez lenne? köszi a válaszokat, akkor meg fogom kinálni egy kis ennivalóval és remélem hamarosan beáll a rend. nem a felkeléssel van a problémám, csak furcsa h megint éhes mikor sokat eszik...még1x köszönöm

2010. nov. 8. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, 1.vqgyok. Mikor legelőször felkel, már akkor adj 200 tàpit/anyatejet, szóval màr akkor etetsd meg. A mászás időszakában , mikor hirtelen többet forog,mozog, bizony lehet éjjel éhes! Tök ügyi, hogy ilyen hamar helyet változtat! A fiam 7 hósan kezdett csak kúszni, 10 hós volt,mire felemelte a pocakot és mászott. Szóval ha az első ébredésnél megtömöd, szerintem reggelig simán alszik, igy a többszöri ébredést egyre tudod koncentrálni. Ha meg ugyanugy felkel, akkor maradj annál, hogy előbb viz, később kaja. Semmi baja nem lesz plusz egy adagtól.:) fiam már 2 éves. Ő 10-12 hós kora között evett éjjel is egyet még, se elötte, se utána, tehát kellett neki a plusz kaja,az biztos, mert 240 tápit is lehörpintett. Aztán ezt 180-ra korlátoztam, mert akkor meg reggel nem tudott enni igazán. Ezt a mennyiséget találd meg, mi az, amivel reggelig alszik tovább, de normálisan tud enni nappal és nem keveri meg!
2010. nov. 8. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!