Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magára hagyhatom a babát,amíg...

Magára hagyhatom a babát,amíg elmegyek pl wc-re?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyósom szerint az újszülött babát egy percre sem hagyhatom magára. Azt javasolta, hogy készítsek a szobàba egy vödröt, és ott végezzem el a dolgomat. Szegény,ha tudná hogy még a konyhába is kijárok enni! Erről vélemény? A babának van légzésfigyelője is. Magára hagyhatom a babát amíg pl wc-re megyek, eszek egy szendvicset,vagy bepakolok a mosógépbe?

jan. 22. 23:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
19, voltál már elsőgyerekes anyuka krónikus alváshiánnyal és magánnyal?
jan. 23. 10:40
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

És még az anyósok csodálkoznak, hogy a menyük ellenségesek velük :D

Nyugodtan menj ki wc-re, sőt, ahova akarsz. :D Basszus... :D Ennyi esze van az anyósodnak? Ne fogadd meg a tanácsait, sőt a helyedben a kapcsolatot is megszakítanám egy ilyen sötét emberrel. Nem épelméjű a mama :D

jan. 23. 12:31
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hugyozni meg sz*rni a szobában, főleg a baba mellett 1 méterre...nagyon gusztusos, zseniális ötlet. Arra nem gondolt a kedves anyósod, hogy a vödröt is ki kell vinni üríteni, elmosni? Mert nyílván nem hagynád ott bűzölögni...És na bumm, akkor is magára van hagyva a baba. Ennyi erőből wc-re elmehetsz. Érdekes észjárása van.
jan. 23. 12:39
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

És a vödröt majd szegény férjed fogja üríteni, mikor hazaesik holtfáradtan a munkából???

Ezért vagy otthon, illene minden terhet levenned a válláról és 5 fogásos vacsorával várni haza!

jan. 23. 14:05
 25/32 anonim ***** válasza:
Anyósod mit mondana nálam? 3 gyerekkel vagyok itthon és muszáj néha pisilnem. A vödörre még nem gondoltam.🤣🤣 A babát a babakocsiba teszem (ott a legbiztonságosabb egy 2 és 6 éves mellett). A babakocsi a konyhában van és egy kapuval zárva a többi helyiségtől.😃
jan. 23. 14:13
 26/32 anonim ***** válasza:
77%
Anyósod nemnomrális szakítsd meg vele a kapcsolatot.
jan. 23. 14:14
 27/32 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem vegyél felnőtt pelenkát😅
jan. 23. 15:59
 28/32 anonim ***** válasza:
78%
Remélem, hogy kamu, ennyire hülye nem lehet valaki.
jan. 23. 16:54
 29/32 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy úgy zuhanyoztam, hogy a hordozóba bekötöttem és nyitott ajtónál, így látott és beszéltem hozzá.
jan. 23. 16:56
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsánat de az nem jutott eszébe, hogy akár magaddal is viheted a gyereket és pihenőszékbe rakod addig? Fürdeni azért elmehetsz vagy ahhoz is vödör kell? Anyósod csak törődjön a maga dolgával. Te vagy az anyja a gyereknek. Állítsad le mert rád fog nőni nagyon.
jan. 23. 21:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!