Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a mostani...

Mi a véleményetek a mostani kötelező gyerek oltásokról?

Figyelt kérdés
Ti beoltattátok a gyerekeiteket? Tényleg az MMR oltás a legveszélyesebb? Sok helyen olvastam hogy másabb és nagyobb dózisú a mostani gyerek oltások mint régen.

ma 10:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
87%

Kulonben meg mindenki gyikemberre valtozik a digitalis allampolgarsag miatt, nem tudtad?

Ha meg oltasod is van, akkor ket fejed is lesz.

En mar varom. 😍

Amugy gondolom telefonod van, innentol kezdve targytalan az egesz felelmed.

ma 12:30
 22/43 A kérdező kommentje:

20# köszönöm a válaszod.

Utolsó, igen van .

Annyira még nem, mivel nem vagyok és nem is leszek digi állampolgár...

ma 12:51
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Engem már be is csippeltek a sok védőoltással. 🥰 uhh, te is biztos ott lehetsz az alatt a digitális állampolgáros poszt alatt a facebookon, mi? 😂

Egyik tanárom gyereke meghalt még nagyon kicsiként, mert elkapott valami betegséget, ami megelőzhető lett volna egy nem kötelező védőoltással. Én úgy vagyok vele, hogy mindent be fogok adatni, mert nem akarok így járni.

abba halt bele, hogy nem kapott meg egy nem kötelező védőoltást,

ma 13:07
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha van telefonod, akkor is mindig mindenhova követnek, függetlenül a digitális állampolgárságtól.
ma 13:24
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom "te már okos digitális állampolgár lettél "

Igen, és tudod, miértÍ? Hogy a hozzád hasonló ostobenkók kaphassanak családi pótlékot, gyest, gyedet... Mert ha nem adom be az ügyfeleim bevallásait, akkor az államnak ezekre biza nem lesz pénze.

És jé, még élek...

A sok agyatlan a fb-n azt is megosztja, mikor megy pisilni, de azon vekeng, mit lát az állam... A DÁP alkalmazás pont azokat az adatokat tartja nyilván rólad, amit az állam egyébként is tud.

ma 13:45
 26/43 A kérdező kommentje:
Meg el is tudja majd venni és nem lesz semmid!!!
ma 14:04
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Most el is szégyellem magam, mint egy digitális rabszolga.
ma 14:22
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Meg el is tudja majd venni és nem lesz semmid!!!

Mimet tud elvenni? :D

ma 14:28
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez nem a digitális állampolgárságon múlik. Ha a rendőröknek bediktálod a neved, lakcímed, abban a percben már meg is jelenítik a személyid fényképpel, mindennel a náluk lévő készüléken. Mindegy hogy digitális állampolgár vagy-e, az államnak ma már elképesztő eszközei vannak, hogy kövesse minden lépésed, ha akarja. (És nem is csak az állam, a Google, a Facebook, és ki tudja még ki.) Ezt ma már nem tudod elkerülni. A gyerekeid ebben fognak élni, nincs visszaút.

Ami az oltásokat illeti, az egy egészen másik történet. Nem kell féltened a gyereked tőlük, nyilván van kockázata de a haszna még sokkal-sokkal nagyobb. Semmi közük a megfigyeléshez vagy ilyesmihez.

ma 14:28
 30/43 A kérdező kommentje:
kedves utolsó tudom h az oltásoknak semmi köze a megfigyeléshez ,nem is ez volt a kérdés a többiben egyet értek, köszönöm a válaszod.
ma 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!