Mi a véleményetek a mostani kötelező gyerek oltásokról?
Minden oltásnak van kockázata. Sőt, kapaszkodj, a vilagon mindennek van kockázata.
Igen, én egyértelműen beoltattam a gyerekemet.
Termeszetesen be, minden nem kotelezot is megkapott.
De Magyarorszagon nincs olyan, hogy a kotelezoket se adatod be, gyorsan rad fog szallni a gyamugy akkor.
Az a velemenyem, hogy orulok hogy vannak oltasok es a gyerekem nem lesz beteg legalabb ezektol, amire van.
A baranyhimlonek kulon orulok, en anno 9 evesen 3 hetig fekudtem otthon emiatt a szar miatt; az elejen 40 fokos lazzal. Mindenhol is pottyos voltam, meg a fejborom is, csomonak a nyoma is megmaradt az arcomon is :(
Remelem ezt mar a gyereknek nem kell atelnie.
Az mmr nalunk 1 napos lazt okozott es csokolom. Nem tudom mitol olyan veszelyes ez az oltas, csak gyakorin latok itt rettegni neha egy-egy embert, de ennyi.
Ti beoltattátok a gyerekeiteket?
Igen, be.
Én okosabbnak tarotm az oltást a torokgyíknál, kanyarónál. Meg szerintem működő vastüdő se nagyon van már az országban, jobb a békesség.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Nyilván beoltatom a kötelező oltásokkal ,csak félek hogy nehogy pár év múlva nagyobb bajuk legyen az oltásoktól.
Sok mindent olvasni és hallani a neten ,most a gyerek oltásokról hogy módoisíották az akkori kötelező oltásokat .
Meg most ugye nagyon megy ez a digitális állampolgárság....hát nem tudom mi lesz (van) itt ... nagyon féltem a gyerekeimet, mi lesz velük ebben az új világban:(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!