Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a mostani...

Mi a véleményetek a mostani kötelező gyerek oltásokról?

Figyelt kérdés
Ti beoltattátok a gyerekeiteket? Tényleg az MMR oltás a legveszélyesebb? Sok helyen olvastam hogy másabb és nagyobb dózisú a mostani gyerek oltások mint régen.

ma 10:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tudom, de nekem a család nagy része orvos, és mindenki beadatja a saját gyerekeinek a védőoltásokat, így én is, mert abban azért jobban bízom, hogy a család orvos tagjai mit csinálnak, mint a neten olvasgatva összeesküvés elméleteket beengedni.
ma 10:46
 2/30 anonim ***** válasza:
96%

Minden oltásnak van kockázata. Sőt, kapaszkodj, a vilagon mindennek van kockázata.

Igen, én egyértelműen beoltattam a gyerekemet.

ma 10:48
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Be
ma 10:48
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

Termeszetesen be, minden nem kotelezot is megkapott.

De Magyarorszagon nincs olyan, hogy a kotelezoket se adatod be, gyorsan rad fog szallni a gyamugy akkor.

Az a velemenyem, hogy orulok hogy vannak oltasok es a gyerekem nem lesz beteg legalabb ezektol, amire van.

A baranyhimlonek kulon orulok, en anno 9 evesen 3 hetig fekudtem otthon emiatt a szar miatt; az elejen 40 fokos lazzal. Mindenhol is pottyos voltam, meg a fejborom is, csomonak a nyoma is megmaradt az arcomon is :(

Remelem ezt mar a gyereknek nem kell atelnie.

Az mmr nalunk 1 napos lazt okozott es csokolom. Nem tudom mitol olyan veszelyes ez az oltas, csak gyakorin latok itt rettegni neha egy-egy embert, de ennyi.

ma 10:49
 5/30 anonim ***** válasza:
94%

Ti beoltattátok a gyerekeiteket?

Igen, be.

Én okosabbnak tarotm az oltást a torokgyíknál, kanyarónál. Meg szerintem működő vastüdő se nagyon van már az országban, jobb a békesség.

ma 10:51
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a kötelezőkre be lett oltva.
ma 11:00
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Olyan opció nincs, hogy ami kötelező, nem adatod be. Jó dolognak is tartom, hogy azokra a betegségekre van már oltást, bár a bárányhimlő ellenit én pl nem igazán érzem indokoltnak, de ezt nyilván nem nekem tisztem eldönteni. Az ajánlottak közül a rotarixet és a nimenrixet adattuk csak be.
ma 11:17
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
7, én azóta kampányolok a bárányhimlő-oltás mellett, mióta a lányomnak agyi vasculitise lett szövődményként (akkor még nem oltottak). Napokig nem tudtuk az esméletlen ovisunkról, életben marad-e, ha igen, akkor mi marad vissza... Legyetek hálásak, hogy ezt nem kell átélni.
ma 11:26
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen.
ma 11:29
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Nyilván beoltatom a kötelező oltásokkal ,csak félek hogy nehogy pár év múlva nagyobb bajuk legyen az oltásoktól.

Sok mindent olvasni és hallani a neten ,most a gyerek oltásokról hogy módoisíották az akkori kötelező oltásokat .

Meg most ugye nagyon megy ez a digitális állampolgárság....hát nem tudom mi lesz (van) itt ... nagyon féltem a gyerekeimet, mi lesz velük ebben az új világban:(((((

ma 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!