Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A lengyeleknél kötelező lett...

A lengyeleknél kötelező lett a lövészet az iskolákban, egyre több fegyvert vesznek. Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

"A lengyel általános iskolák tanulóinak néhány hónapja új kötelező tantárgya van: a lövészet. A célja, hogy a fegyverhasználatot már fiatal korban megismertesse a gyerekekkel. És hogy miért van erre szükség? A lengyel kormány szerint a lakosságnak fel kell készülnie egy orosz támadás esetére. A szülők büszkék, hogy a legkisebbek is fontosnak találják a haza védelmét. És a gyerekek? Csupán szeretnek lőni."

Szerinted jó ötlet háborús helyzetre hivatkozva a gyerekeket is belekeverni?

Neked mi az álláspontod a témában?

A riportban elhangzik hogy aki ezt kitalálta nem győzi a megrendeléseket, mert olyan sok lett. Szerintem ennek a vállalkozónak van egy politikus haverja aki kilobbizta ezt a parlamentben és bevezették, a gyerekek élvezik mert lőhetnek, ők meg jól járnak mert sok pénzt keresnek.

tegnap 09:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Így a kis wrzlmnrgzwszrm aki tudós szeretne lenni, lesz fegyverőrült katona.
tegnap 09:55
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

Általános iskolában ez egy elég nagy túlzás.

Középiskolában még csak-csak elmegy, de 12 éves gyerekekkel minek lövetni?

tegnap 09:57
 3/17 anonim ***** válasza:
61%
Azorbán miatt van ez is, bezzeg Lengyelországban minden jobb.
tegnap 09:58
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Mint gyereknek, nekem tetszett általánosba a légpuskával lövészet. Később kispuska, pisztoly, amivel évekig jártam edzésre. Viszont eszembe nem jutott, hogy katona legyek, vagy, hogy esetleg emberre is kéne majd lőnöm.
tegnap 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Forrás?
tegnap 13:15
 6/17 Jeffrey Spender ***** válasza:
tegnap 13:36
 7/17 Jeffrey Spender ***** válasza:
68%

Teljesen elmentek otthonról.

Én is foglalkozok lövészettel, de hobbiból / élménylövészetből, eszembe nem jutott, hogy háborúmániás céllal tegyem azt.

tegnap 13:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs új a Nap alatt, nálunk hasonló volt a helyzet a Rákosi korban.
tegnap 13:41
 9/17 anonim ***** válasza:
20%
Forrás alatt értem: jogszabály, hivatalos forrás mint pl. a magyar közlöny és nem egy 5 perces bulvár adás.
tegnap 14:17
 10/17 Jeffrey Spender ***** válasza:
68%

A lengyel jogszabályokat nem fordítják le angolra. Lengyelül meg senki nem tud itt.

tegnap 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!