Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos fiam állandóan...

9 hónapos fiam állandóan csip,mar ,tép,üt... rá szólunk hogy nem szabad de hiába ránk néz mosolyog egyet és csinálja tovább amit nem kéne pl fal kaparás, padló dísz léc le szedését.. mit tudok tenni hogy ez változon? Rengeteg játéka van..

Figyelt kérdés

jan. 10. 08:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

10es ugyanúgy megerősíteni egy gyereket nem könnyű mint ahogy a tièdet szelidíteni, sőt szerintem az még nehezebb is .

Nem tudom, hogy az iskolába mennyire fognak ilyenekkel foglalkozni, nyilván ha sok a huligán kiskölyök akkor jobban ellesz de ha kevés lesz akkor nehezebb lesz neki.

Majd kiderül

jan. 11. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
lenne modszerem ra de az nem publikus. az en fiam egyszer harapott 2 evesen a bolcsiben. amikor megbeszeltuk hogy ez faj es nem szabad masnap ujbol megismetelte. este felhoztam a temat furdeteskor es mondtam megmutatom mit erzett a kislany akit megharaptal (raadasul csunyan az arcan). elkaptam a felso karjat es tisztessegesen beleharaptam. SOHA TOBBET NEM HARAPOTT. nyugodtan le lehet pontozni teszek ra. utalom a "kicsi lelke serul" cimu dumakat es kesobb a beloluk kinott undorito agressziv kolykoket. ha azert hagyta abba mert lelki serules erte akkor sem erdekelt engem az erdekelt hogy meg egyszer ne harapjon meg senkit. Mondjuk rank soha nem mert volna kezet emelni ezt gondolom tudta mert igy lett kezelve szuletesetol hogy megertette mi az ami TILOS.
jan. 29. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!