Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babával otthon töltött évek...

A babával otthon töltött évek alatt tanlutok valamit? Mivel teszitek (még) hasznosabbá ezeket az éveket?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3 hós kora óta tanulom a németet magántanárnál heti egyszer 1 óra + itthon gyakorlás heti kétszer 1-1 óra. most 10 hós, nyelvvizsgázni szeretnék, de ez önszorgalom.
2010. nov. 7. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Akik egyetemre,meg suliba járnak hová teszik a gyerekeket???

Èn is mennék,de 2 kicsi mellett semmi segítségem.......

2010. nov. 7. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Én egy egyéves tanfolyamot fejeztem be éppen, amit online csináltam, csak a számítógép kellett hozzá, így akkor tanultam, amikor a baba már elaludt. Volt olyan éjszaka, hogy én még nem mentem aludni, amikor a baba már ébredt az éjszakai szopira:-) De túl vagyok rajta, és ha visszamegyek dolgozni, remélem hasznos lesz. Most már csak egy-két napos tanfolyamot szeretnék elvégezni, de vizsgára tanulni akkor is éjszaka fogok.
2010. nov. 7. 17:29
 14/21 anonim ***** válasza:
én mamákra bízom addig még suliba vagyok vagy hugom átjön, szerencsére van aki segítsen, mint írtam nappalira járok de csak heti 1x kell bemennem azt meg ki lehet bírni, az anyagot barátnőm mindennap leküldi neten és itthon felkészülök...
2010. nov. 7. 18:02
 15/21 anonim ***** válasza:
A második vagyok, nekem sincs kire bízni. Nincsenek se nagyszülők, se rokonok. Tesóim külföldön élnek.
2010. nov. 7. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
16.04-es vagyok. Nálunk is a nagyszülők vigyáznak addig a fiamra. Egyik héten egyik mama, másik héten másik mama.
2010. nov. 7. 19:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Én is tanulnék, meg anyu folyton nyaggat is vele, de én is azt nem tudom, hova tegyem a gyereket. Apa reggeltől estig melózik, nagyik , tesók 250 km-re, a szomszéd néni 80 éves, babaysitterre nincs pénzem. Pedig szívesen elvégezném a szakmámhoz kellő fősulit, de oda havi 1×1 hetet kéne bejárni nappal. De hogyan egy 2,5 éves mellett, és januárban jön a tesó!
2010. nov. 7. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia! Angolt tanulok tanárnál, mert szeretnék nyelvvizsgázni, mivel diplomám már van csak a nyelvvizsga hiányzik. Sajnos elég gyagya vagyok a nyelvhez így nem megy valami jól. Ha meglesz a nyelvvizsga akkor remélem el tudok menni letenni a jogsit, mert nagyon rossz, hogy nincs. Szóval tervek vannak, és most sem unatkozom!:-)
2010. nov. 7. 20:51
 19/21 anonim ***** válasza:
anyukám otthon van, így mindig ő vigyáz rá
2010. nov. 7. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Mesterképzés... de nagyon nehéz baba mellett! Már most zombi vagyok.....
2010. nov. 7. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!