Pont ugyan ez a kérdés volt kinnt kb.3 hete.Te írtad ki azt is????
2010. nov. 7. 14:26
2/21 A kérdező kommentje:
Nem én írtam.
2010. nov. 7. 14:32
3/21 anonim válasza:
Tanulnék szívesen, de nincs rá pénz. (már van egy diplomám és a köv.fizetős lenne).
Szóval itthon próbálom szinten tartani a nyelvtudásom, meg a szakmai dolgokat...dehát ez nem ugyanaz.
2010. nov. 7. 14:33
4/21 anonim válasza:
Szia! Én jogosítványra járok, 19 hónapos a kislányom.
2010. nov. 7. 14:36
5/21 anonim válasza:
mikor alszik dolgozom. másra már nincs időm, így is zombi vagyok :(
2010. nov. 7. 14:39
6/21 anonim válasza:
Elvégeztem egy 10 hónapos tanfolyamot, remélem kamatoztatni tudom az ott tanultakat, ha visszamegyek dolgozni. Szerencsére a cégem fizette. Próbálom magam rávenni, hogy angolozzak, mert sztem már bemutatkozni sem tudnék, de még nem sikerült... :-(
2010. nov. 7. 14:49
7/21 anonim válasza:
Érettségim utolsó évét csinálom (nappalin), közben a jogosítványt is elkezdtem, ha minden jól jön össze jövőre meg kereskedelmis tanfolyamot kezdek és utána meló... 4 hónapos a kislányom elég zsúfoltak a napjaim... Van már 1 szakmám de az semmire sem elég!
2010. nov. 7. 14:59
8/21 anonim válasza:
Én az államvizsgákat csináltam a kisfiam mellett. Remélem amikor visszamegyek dolgozni, akkor is akad jobb (most akadna, de még olyan kicsi)
2010. nov. 7. 15:04
9/21 anonim válasza:
fősulira járok, de nem tanulok sajnso, az majd a vizsgaidőszakra marad... a konzultációkra nem tudok elmenni, mert még pici a baba, nem tudom, hogy így hogyan fognak sikerülni a vizsgákáim.. :(
de nagyon várom már, hogy túl legyek az egészen, és ne kelljen tanulnom.
2010. nov. 7. 15:22
10/21 anonim válasza:
utolsó éves vagyok az egyetemen, a fiam 9,5 hónapos. Ha túlleszek rajta, vagy beiratkozok mesterkurzusra, vagy pedig végzek pár tanfolyamot, amiről papírt kapok.
Különben mivel teszem hasznossá az itthon töltött éveket? Hű, felsorolni is sok, miket szeretnék, ha készen lesz végre a házunk: virágoskertet kialakítani, festményeket készíteni a falra, ágyneműt varrni, nagyon menő, saját készítésű cuccokkal szépíteni a házat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!