Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány napig kell a szülés után...

SzalaiEmma1 kérdése:

Hány napig kell a szülés után bentmaradni a kórházban? Mivel csinálják a beöntést,hogy zajlik?

Figyelt kérdés
bocsi,nem tudok semmit. Most fogok szülni

tegnapelőtt 00:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom nem a fájdalom miatt fél töle, csak cikinek erzi. De hidd el, kérdező, ott egy nap 20szor csinálják az orvosok, semmi ciki nincs benne.
tegnapelőtt 08:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam beöntést, 2x is. Mivel jóslófájásokkal is szülni vittek.

Az első az kegyetlen volt, annyi oldatot nyomtak belém, hogy mindenhogy is jött, végigbőgtem az egészet, utána a fürdőt takarítottam nagyon sokáig, minden is olyan lett. Senki nem mondta, hogy ez ilyen. De gondolom kicsit túltolta a folyadékot.

A másodiknál már szóltam, hogy nem bírom, ha még nyom belém, itt már nem volt gond, bár először annyira kipucolódtam.....

Sajnos nálunk kötelező volt.

tegnapelőtt 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Siófokon szültem decemberben. 3 éjszakát kellett bent lenni a kórházban. 2 éjszaka is lehet, ha nem első gyerek és megindul a súlya. Székletet is néznek van-e a babának.
tegnapelőtt 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok. Beöntés már nem nagyon van a kórházakban, kúpot szoktak adni. Akár otthon te is megoldhatod magadnak, ha annyira félsz ettől. Persze, ha van időd megoldani és nem magától indul a szülés.😃
tegnapelőtt 09:59
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Én kaptam beöntést,semmi gond nem volt vele.
tegnapelőtt 10:59
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
tegnapelőtt 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a Margit kórházban szültem, beontes nem volt, sőt, aznap éjjel csak ketten szültünk, úgyhogy kipihent és kedves volt mindenki 😆

Azon kívül még két éjszakát maradtunk.

Nekem természetes szülés volt, szülés előtt kb 12 órával, még otthon többször is mennem kellett wc-re, szóval tudja a test a dolgát, az enyém szépen rakeszult a dolgokra.

tegnapelőtt 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!