Hány napig kell a szülés után bentmaradni a kórházban? Mivel csinálják a beöntést,hogy zajlik?
Én kaptam beöntést, 2x is. Mivel jóslófájásokkal is szülni vittek.
Az első az kegyetlen volt, annyi oldatot nyomtak belém, hogy mindenhogy is jött, végigbőgtem az egészet, utána a fürdőt takarítottam nagyon sokáig, minden is olyan lett. Senki nem mondta, hogy ez ilyen. De gondolom kicsit túltolta a folyadékot.
A másodiknál már szóltam, hogy nem bírom, ha még nyom belém, itt már nem volt gond, bár először annyira kipucolódtam.....
Sajnos nálunk kötelező volt.
Én a Margit kórházban szültem, beontes nem volt, sőt, aznap éjjel csak ketten szültünk, úgyhogy kipihent és kedves volt mindenki 😆
Azon kívül még két éjszakát maradtunk.
Nekem természetes szülés volt, szülés előtt kb 12 órával, még otthon többször is mennem kellett wc-re, szóval tudja a test a dolgát, az enyém szépen rakeszult a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!