A babátok táplálásában mennyire veszitek figyelembe azt, amit a védőnő, gyerekorvos mond?
Kicist más téma, de megoszotom Veled az én tapasztalatomat.
A dokinéni a babám 1 hónapos kora óta avval nyüstöl, hogy mivel elhagyta az 5 kilót, már nincs szüksége az éjszakai szopira. 2 hónapos kora után már azt is hallgatom, hogy a napi 6*-i evésre sincs szüksége. Le kell szoktatnom róla!!!
Minden alkalommal mondtam neki, hogy rajta vagyunk az ügyön. De eszem ágában sem volt leszoktatni egyikről sem. Ha éhes volt akkor megszoptattam, függetlenül attól, hogy aznap hányszor evett már, és hogy nappal vagy éjszaka volt-e.
Mégis egy teljesen kiegyensúlyozott kisbabám van.
Aki 2 hete saját magától átalussza az éjszakát, 1 hete pedig már csak 5* eszik napközben is.
Azt gondolom, mi anyák tudjuk azt, hogy mi jó a picinek. Tedd azt amit Te érzel, hogy az a legjob Neki, a dokinéninek pedig mondj valamit, hogy boldog legyen. Hidd el, nem Ő sem rosszat nektek. Csak másképp látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!