Meddig kell kitartani az elveink mellett hiszti esetén egy másfél évesnél?
Figyelt kérdés
A másfél éves tündéri kislányom az utóbbi időben óriási hisztibe kezd,ha valami nem úgy történik ahogy szeretné. A gond azzal van, hogy sok esetben amíg nem csinálom azt amire ő gondolt nem hagyja abba a sírást és tombolást. Most legutóbbi eset,hogy 40 percen keresztül feszítette magát és sírt, amíg már alig kapott levegőt, mert ő nem szeretett volna a szobájában elaludni, ki akart jönni a nappaliba. Ilyen esetben mi a jó megoldás? Próbáltam kitartó lenni,de már ennyi idő után úgy voltam vele,hogy mindegy, csak legyen vége, már féltem,hogy valami baja lesz. Ilyenkor hozzá sem lehet érni, de eljönni sem lehet mellőle 🙈 én pedig a végére teljesen magam alatt vagyok, rossz anyának érzem magam amiért miattam ilyen állapotba került, de közben tudom,hogy nem hagyhatom,hogy mindig az legyen amit ő akar.dec. 30. 14:06
21/24 A kérdező kommentje:
18, szerintem más posztot keress ahol a tv nézéssel kapcsolatos indulataid kiélheted, ez nem az a bejegyzés 🙈🤣
dec. 30. 19:38
22/24 A kérdező kommentje:
Illetve annyit, hogy ehez a bejegyzéshez nem értem mi köze, nem a hisztihez, ha esetleg hülyének néznél.
dec. 30. 19:41
23/24 anonim válasza:
Ez szerintem nem hiszti. Hát te is kiborulnál ha nem lennél fáradt, és ott kéne dekkolni a szobádban. Ez simán kommunikáció. Azt tanítsd meg neki, hogy ilyenkor mit és hogyan mondjon.
24/24 anonim válasza:
Látod, mindenki másképp csinálja. Én a fő kérdésedre kapásból azt válaszolnám, hogy mindig. De figyelembe véve az egyéb körülményeket, rugalmasan. Tehát én sem hagytam volna fulladásig sírni, inkább találj ki valami "varázsszert". Akár azt, hogy ideiglenesen mellé bújva altatod, vagy egy kis langyos tejet kap, vagy bármi, ami kizökkenti, megnyugtatja, és elhiszi, hogy pont az a dolog segít neki mostantól elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!