Meddig éri meg küzdeni és kitartani egy állás mellett?
Szakmailag jó lehetőség, viszont rendkívül küzdelmes mind lelkileg, mind szellemileg. Egyedül kell harcolni sok emberrel, pályakezdő vagyok, örüljek, hogy felvettek, viszont a 10 éve húzódó problémákat kellene megoldjam. Érdemes harcolni, van esélyem?
Annyit kell még tudni,hogy közben engem vesznek elő, ha probléma van, és nem győzöm mondani, hogy igyekszem, de a tíz éve rossz rendszert egyik pillanatról a másikra nem lehet megváltoztatni.
Erre sosincs objektíve pontos válasz, csak szubjektív. Lehet, hogy senki más nem érezné úgy, hogy megéri küzdeni, de viszont igen. Vagy fordítva, téged kicsinál egy munkahely, a többségnek mégis oké lenne.
A saját igényeidet tartsd szem előtt. Illetve ha ez a részedről spekuláció, és még nem dolgozol ezen a problémás helyen, de érzel kedvet hozzá, akkor próbáld meg, legfeljebb majd kiszállsz, ha látod, hogy nem megy.
Köszönöm a segítséget!
#2 ez a baj, hogy nem tudom teljesen kizárni. A kisebb, napi dolgokat már megtanultam nem szívre venni, de amikor ok nélkül esnek nekem és hibáztatnak, azt nagyon nehéz elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!