Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig éri meg küzdeni és...

Meddig éri meg küzdeni és kitartani egy állás mellett?

Figyelt kérdés

Szakmailag jó lehetőség, viszont rendkívül küzdelmes mind lelkileg, mind szellemileg. Egyedül kell harcolni sok emberrel, pályakezdő vagyok, örüljek, hogy felvettek, viszont a 10 éve húzódó problémákat kellene megoldjam. Érdemes harcolni, van esélyem?

Annyit kell még tudni,hogy közben engem vesznek elő, ha probléma van, és nem győzöm mondani, hogy igyekszem, de a tíz éve rossz rendszert egyik pillanatról a másikra nem lehet megváltoztatni.

tegnap 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre sosincs objektíve pontos válasz, csak szubjektív. Lehet, hogy senki más nem érezné úgy, hogy megéri küzdeni, de viszont igen. Vagy fordítva, téged kicsinál egy munkahely, a többségnek mégis oké lenne.

A saját igényeidet tartsd szem előtt. Illetve ha ez a részedről spekuláció, és még nem dolgozol ezen a problémás helyen, de érzel kedvet hozzá, akkor próbáld meg, legfeljebb majd kiszállsz, ha látod, hogy nem megy.

tegnap 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Dícséretet sehol sem fogsz kapni. Én műszaki közegben dolgozom rengeteg férfi között. Utóbbi nem zavar fiú/férfi haverok között nőttem fel, de amit művelnek néha az hihetetlen.. azt hiszik jobban fogják kedvelni őket, ha rágalmaznak, szidnak másokat. Zsarolgatják, szívatják egymást, szórakoznak azon aki tisztelettudó és elvégzi a munkáját..az uszítgatásról, mások felmodatásáról, szúrkálódásáról nem is beszélve..Ha rám hallgatsz, akkor nem veszed a szívedre,és módosítod a prioritásodat: munka legutolsó helyre kerüljön, magánélet, személyes kapcsolatok előtérbe kerüljenek. Végezd el a munkát, amit kell, de ne vegyél semmit sem a szívedre. Onnantól kezdve hogy letelik a 8 óra és kilépsz az iroda ajtaján, már ne foglalkozz vele. Idiótákra rá kell hagyni..
tegnap 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

#2 ez a baj, hogy nem tudom teljesen kizárni. A kisebb, napi dolgokat már megtanultam nem szívre venni, de amikor ok nélkül esnek nekem és hibáztatnak, azt nagyon nehéz elengedni.

tegnap 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!