Mennyire szoktatok kitartani egy elképzelés mellett?
Nem lehet így általánosítani, helyzetfüggő.
Inkább az lenne a jó kérdés, ha te informatikával akarsz foglalkozni és elhatározod, hogy csinálsz egy rendszergazda OKJ-t, de valaki megpróbálna rábeszélni valami nívósabb egyetemi képzésre, vajon rá tudna-e beszélni.
A, Ami mellett kitartok, arról idővel kiderült, hogy nem kellett volna;
B, Nem szoktam kitartani.
Attól függ, ki javasol, mit milyen helyzetben. Vannak témák, amikben bizonyos emberek véleményére jobban hallgatok, mint másokéra stb.
De általában én nem szoktam másokra figyelni, sokan zokon is veszik, barátok, partnerek, hogy én semmibe veszem az ő véleményüket, de ez nem igaz. Megkérdezem, meghallgatom a javaslatot, aztán úgyis magam döntök róla, ez nem személyes, hogy xy véleményét én semmibe veszem, úgyis azt csinálom, amit én akarok vagy én látok jónak. Majd ha már 3-4 ember mondja ugyanazt, majd akkor már lehet, hogy jobban figyelembe veszem a tanácsot.
Alapvetően meg rugalmasan kezelem a dolgaimat, ha úgy látom, hogy amit kitaláltam, nem a legjobb, vagy van egy jobb lehetőség, vagy könnyebben járható út, de nyilván szeretem, ha úgy történik minden, ahogy elterveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!