Már teljesen ki vagyok merülve.8 hónapos alvása?
A fiam 8 hónapos, eddig egyszer aludta át az éjszakát. Először puki gondok és evés volt, aztán jött fogzás, mozgásfejlődés miatti kelegetés plusz még evett 1-2x.
Mostanában éjfélkor eszik és utána ÓRÁNKÉNT kel. Van, amikor fél óránként is (felveszem, cumi a szájába és alszik), pl ma, aztán pedig 5-kor az ágyban állva nevetgél :(
Tegnap ráadásul fél 10-kor sikerült letennem, és ugyanígy, 5-kor kelt.
Nagyon fáradt vagyok, valakinek van ötlete, hogy mit tehetnék??
Az én lányom is gyakran kelt. De odavettem magunk mellé. Azóta, ha elkezd mocorogni rárakom a kezem és már alszik is, Ki se nyitja a szemét. Elég neki az a tudat, hogy nincs egyedül. Próbáld meg, ha gondolod.
8 hós lesz
szia kedves anyuka
az én leányzóm 8 hós lesz
de mostnabában a foga miatt ő is nyűgős és felébred éjjelenként.. alékalmanként..
de amúgy ő már hónapok óta átalussza az éjszakát
ő szopzik még?
HA SZOPIZIK akkor megértem hogy felébred és éhes vagy nem is tudom de én szerintem
nem szükséges éjjel is felkelni megetetni egy 8 hós babát
bár mi tápszeresek vagyunk vagyishát már eszik sok mindent 19 óra tájt megetem és utána szundi..
se evés se ivás semmi az éjszaka arra való hogy aludjon
az más ha beteg vagy foga miatt
hamarabb kellett volna hogy úgy szokasd hogy este lefekteted és reggelig szundi nem az hogy óránként ébred és eszik iszik stb-persze nem tudom az előzményeket
és persze lehet nem a te hibád ilyen a baba..
kellene egy rendszeresség neki ÉS NEM ÉJFÉLKOR ETETNI
AZÉRT NYŰGÖS EZ A BABUCI álmos fáradt
hidd el tudom milyen rossz nekem első baba kínlódtam vele sokat az első hónapokban pláne úgy hogy ő nem is szopott sose..tápszereztünk de 4 hónaposan már nem adtam neki éjjelenként enni mert át is aludta
mindegy nem akarok regényt írni
a lényeg hogy
szokasd rendszerességre ezentúl
este kapjon utoljára enni 8-9 között nem éjfélkor !
akkor is ha szopizik jól laKOTT utána csucsuka
vagy napközben és este felé jól fárazd le és úgy bealszik utána hogy reggelik nem kel fel.
tapasztalat..bocsi hogy ilyen sokat írtam
minden jót.
az én 8 hónaposom is ezt csinálta, pontról pontra. pedig volt napirend, csak épp ő 1 éves koárig nem volt hajlandó mást enni mint anyatejet meg gyümölcsöt, persze hogy éjjel nem bírta ki. de más is bejátszott, mert sokszor volt, hogy felkelt, de nem evett csak épp kicsit cicizett. mást nem fogadott el. hulla voltam. én azt csináltam, hogy az ő szobájában egy oldalt támlás kanapén aludtam vele. kb 14 hósan kezdtek riktulni az ébredések, végül 21 hónapos volt, mikor átaludta az első éjjelt, és azóta majdnem mindig átalussza, most 22 hónapos. sajnos nekem semmi segístégem nem volt és nincs most sem, tehát valéahogy meg kellett oldanom, hogy éjjel pihenni tudjak, ha már nem aludtam valami sokat, legalább feküdtem, nem rohangáltam egyik szobűból a másikba és altatgatni se kellett (bár volt egy időszak, amikor 10-20 percenként volt ébren.....fogzás, szeparáció, mozgásfejlődés. hát nem kívánom vissza azt az időszakot, a végén már hozzászoktam, de jó, hogy vége! kezdenek eltűnni a karikák a szemem alól. :)
én nem akartam sírni hagyni, máéshogy pedig nem ment volna (ha ment volna egyáltalán, mert ő inkább az a hányásig sírós fajta...makacs mint az öszvér!)
22 hónapos kislány anyukája
Köszi a válaszokat, jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
MA kipróbálom a nem etetést, hátha sikerül leszoktatni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!