Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól fejlődik a baba?

Jól fejlődik a baba?

Figyelt kérdés

Üdvözlet!

Az lenne a kérdésem, hogy a ti csecsemőtök is ilyen vagy ilyen volt csecsemő korában?

Még ezelőtt 2 hete vette észre még mielőtt 4 hónapos lett, hogy gyakran mondja a mama, baba, baa, taaa, meg ezek keverékét.

Van még egy 3 éves fiam, ő nem volt ennyire beszédes, amúgy mos is így 3 évesen gyenge a szókincse.

Nála kicsit nehezebb volt, a fiam az első 4- hónapban napközben aludt, este sírt egész hajnali 4-5 körül azután aludt és evett, tök nyugodt volt.

Az öregek szerint a lány gyerekek sokkal korábban fognak járni, beszelni stb mint a fiú babák!

Ez mennyire lehet igaz?

Vagy a ti babátok is ilyen gyorsan fejlődik?

Hiába vagyok másodszorra is anya, 2 gyerekkel sem tudom, hogy normális vagy nem :D

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

tegnap 09:08
1 2
 11/13 babyboom567 ***** válasza:
100%
A gyereked gügyög esetleg echolál, de egészen biztosan nem beszél.teljesen normális átlagos.
tegnap 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat nekem a lányom másfél évesen kezdett járni, majdnem 3 éves volt ahogy beszélni kezdett

A fiam meg már egy éves korára járt, két éves korára mondatokban beszélt

Amúgy ezeknek a kérdéseknek mi értelme van?

Nem kell dicsekedni, tudod jól, hogy a gyerek jól fejlődik.

Minek kérni idegenek véleményét?

ma 07:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom nem fogott 4 hósan meg nemis mondta hogy mama, vinnem kellett volna bárhova is vagy mi?🤣
ma 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!