Első babájukat váró szülők, tudnátok olyan dolgokat felsorolni amit hasznos volt beszerezni?
Olyan dolgokat kérek amit hasznos volt meg venni, és amit kevésbé a baba érkezésére.
Előre is köszönöm a segítséget 😊
Aki még elötte áll, honnan tudná, mi lesz szülés után?
De ha a szülés után lévőktől kérdeznéd is felesleges lenne. Mert ami nekem pl tök hasznos volt, az nem jelenti azt, hogy neked is az lesz. Ki kell tapasztalni mindent. Hiába mondom , vegyél meg x dolgot, ha lehet se helyed, se pénzed se szükséged rá....
Nekem haszontalan volt: mellszívó, cumisüveg melegítő-sterilizáló, babafészek (kaptuk), pelenkakuka és a hozzá való drága zacsi, hordozókendő
Hasznos volt:pihenőszék, légzésfigyelő, kamerás babaőr, csatos hordozó, utazóágy
Értem. Köszönöm a válaszokat.
És igen tényleg nem logikus a kérdés így vissza olvasva.
El nézést, úgy akartam ki írni, hogy akiknek már van gyerköc, anyukáknak, nem kismamáknak csak éjszaka volt már, sok az álmatlan éjszakám és nem gondolkoztam csak gyorsan ki írtam. 😅😅
Nekem pl. életmentő volt az a kütyü, ami felforralja, lehűti majd adott hőn tartja a vizet. (És adagolja is gombnyomásra 60 ml-es adagokban).
De az enyém tápszeres, és istentelen türelmetlen volt, az első nyikkanástól volt fél percünk adni a kaját vagy úgy ordított mint akit gyilkolnak...
Anyatejesnek meg ertelmezhetetlen a cucc nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!