Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg nem jó ötlet felsoroln...

Tényleg nem jó ötlet felsorolni a kocsi hibáit az apróhirdetésben?

Figyelt kérdés

aug. 21. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ. Ha nem nagy hibák és őszinte akarsz lenni, akkor érdemes. Ha nagy hibák, akkor is, ha el akarod kerülni a bíróságot. Én eddig akárhányszor adtam el autót, mindig mindent felsoroltam amiről tudtam.
aug. 21. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Apróhirdetésben nem.

Max egy mondat hogy az autó javításra szorul, vagy műszaki problémák is vannak vele hogy azért legyen benne becsületesség de részletes tájékoztatást majd annak aki fel keres a hirdetés miatt.

Utána majd eltudja dönteni hogy érdekli e továbbra is vagy sem az üzlet.

aug. 21. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Írd csak le nyugodtan. Akit érdekel, úgyis végigolvassa. Neked is egyszerűbb.

Nem is értem, miért jó az, amikor csak annyi van odaírva, hogy "további infók telefonon", és semmi egyéb. Tényleg jó mind a 250 érdeklődőnek egyesével elmondani ugyanazt a sok kis apró tudnivalót, hogy mit mikor cseréltem, mit kell még cserélni, most épp milyen nyűgje van, stb. Ehelyett egyszer leírja az ember, és csak azokra válaszol, amik még felmerülnek.

aug. 21. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Felesleges!

Aki meg szalon állapotot vár el, azt elhajtod a fenébe.

Az ember akkor adja el az autóját, ha már nem akar rá költeni.

Nincs olyan, hogy típusváltás miatt.

Aki használt autót vesz, annak ne legyenek különösebb igényei.

Bíróságtól nem kell félni, akkor vagy támadható ha hazudsz a hírdetésben.

Ha érdeklődnek, azt mondod, hogy nem cseréltél semmit az autón, csak lengőkar, gömbfej meg apróságok.

Az autó korának megfelelő és kész!

aug. 21. 16:56
 5/11 A kérdező kommentje:
én az enyémet tényleg csak azért adom el, mert úgy hozta az élet, hogy lett egy másik, különben fel sem merült volna bennem, hogy eladjam.
aug. 21. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Személyes megtekintés során megmutogatod a jót és a rosszat is, kész.
aug. 22. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Azért az apróhirdetés csak pár szó,sor. Sok helyen van limit is. Mivel a nevében benne van hogy APRÓhirdetés így csak a legszükségesebb információkat kell beleírni.
aug. 22. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Így lenne korrekt, de mivel sokan már megjárták, hogy ahol nem írtak hibát a hírdetésben az teli van hibával azt fogják hinni, hogy a tiéd még rosszabb.

Saját példa, amit egy idősebb ismerősnek hírdettem.

2009 Suzuki 135 ezer Km-el. Mondja hírdessem meg neki 900 ezerért.

Egy baja van a jobb hátsó sárvédőnél van koccaná, de inkább csak oszlopnak tolatás 20x20cm-en. Amit gittel kijavítottak és lefújtak egy alapozó festékkel. Kapott új fékeket is, pedig hátul még jók lettek volna, de mégse legyen átverés.

Mondom neki hírdessük meg 1 millióért mert a 300 ezresek (km) mennek egy millióért Hahun, hasonló km-el 1,5 milliók azt majd alkudik belőle aki akar.

Rendben.

Körbefotózva rendszámmal. 2 kép a sérülésről. Hírdetésbe beírva.

Sokan jelentkeztek első napokban, de csak 1-2 jött el személyesen is. (Ott monták, hogy újrafújás, ennyi, annyi, meg az egészet kéne, hogy ne üssön el a szín az meg sok) Mind a sérülést kérdezte, azt hitték, hogy valami totálkáros felújított azért ennyire olcsó.

Jött még pár 500 ezret adok érte ajánlat.

Így 1 hónap után le lett véve a hírdetés. Mondanom se kell inkább megtartja, minthogy 500 ezerért piszkoskodjanak vele. A hiba bele volt írva. De ez a kocsi még 100 ezret elmegy neki is gond nélkül.

szept. 30. 09:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok, elment a kocsi 5 napon belül :)
szept. 30. 11:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratula! Mennyire eresztetted végül bő létre vagy sem?
szept. 30. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!