Szélcső, ördögtől való?
Figyelt kérdés
Kisbabám 5 hetes, már 2 hete szenvedünk a hasfájással. A lehető minden tornát, simit, hajszárítót, pózt, cseppeket kipróbáltunk, de nem tud szegénykém pukizni és kakilni, csak nagy szenvedések árán. Hát vettem egy szélcsövet. Ma használtam először, szinte megváltotta a gyereket, azonnal tudott tőle pukizni, kaki is elindult, meg is nyugodott. A nem állandó használata lehet gond? Ez annyira “szar” módszer? Örülök, hogy segített a gyerekemen, de én is nagyon ellene voltam és kicsit rosszul érzem magam, hogy más nem vált be.dec. 6. 20:08
11/12 anonim válasza:
Mi használtuk a nagylányomnál. Hetekig. Mert bármilyen tápszert kapott, bármennyi vizet is ivott, fájt a hasa, nem kakilt, és szenvedett. A szélcső segített. És nem, nem szokott hozzá. Utána probléma nélkül kakilt, soha nem volt ezzel gondja.
12/12 anonim válasza:
Nekünk gyerekorvos is ajánlotta, ha semmi sem használ, akkor szélcsövet próbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!