Aki otthon van a babájával néz tévét?
Nalam nem ment a tv, ha ebren volt, ha aludt es le tudtam tenni, na akkor neztem valamit.
Podcastot hallgattam viszont napi egyszer-ketszer meg az elejen, amig a baba hagyta. Kesobb mar annyi figyelmet igenyelt (es naagyon hangos baba is volt, aki allandoan “dumalt”) hogy ertelmetlen volt barmit is hallgatni mellette, amire figyelni is kellett volna.
Csinalja mindenki ugy, ahogy neki jo, nem is olyan regen volt itt egy hasonlo kerdes, ott is mar sokan veszekedtek.
:D
De egyszerubb, ha mindenki magaval foglalkozik es nem masok velemenyevel szerintem.
Nálunk nem megy a tv. Néha tényleg unalmas, de mi kertes házban lakunk, így még ebben a vacak időben is kimegyek vele néha, illetve sétálni is elmegyünk. Zenét szoktunk néha hallgatni.
Egyébként csináld úgy, ahogy nektek jó!
Nálam nem ment a tv, mert az nem olyan helyen volt ahol mi, de ha ott lett volna se ment volna mert a tv-t nem igazán szeretem. Én azt csináltam, hogy netflixet elindítottam a telefonon és egy füles az egyik fülembe a másik szabadon. Persze csak olyan hangerőn, hogy mellette halljam őt is. Ezt kb 1 éves koráig csináltam. Akkor kezdett rájönni, hogy ott valami van a fülembe folyton piszkálta, meg visított akkor abbahagytam inkább.
Szerintem ezt minden anya maga döntse el. Ha te azt látod semmi baja és igényed van a tv-re akkor ne foglalkozz mit mond a védőnő. Én nem ítélem el azt aki nézi.
#16 a másik ilyen kérdés alatt mindenki le van pontozva.
Az is ki néz az is aki nem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!