Aki otthon van a babájával néz tévét?
Igen, ment a tévé.
Valamelyik nap volt ugyanilyen kérdés, nézd meg a válaszokat
A védőnőnek meg minek kell mindent tudni?
Kedves 7-es én nem.írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést :) és nem láttam neharagudj hogy nem lapoztam fel előtte mindent. 😊
8-as, sajnos olvasni nagyon nem szeretek. Keresztrejtvényezek sokszor ameddig alszik, de azért néha jól esik egy sorozatot, filmet megnézni.
Mielőtt megy a védőnő, kapcsold ki😁 Nálam gyerek előtt mindig ment háttérzajként. Azóta csak este, mert akkor vannak olyan műsorok, amik érdekelnek. Tévétől függetlenül se alszik éjjelig, szóval kell egy kis változatosság az ordítása mellé. Igen, normál esetben az alváshoz már nyugi kéne, de az én gyerekemnél az se jön be, szóval ez van. De te még csak nem is estéről írtál. 3 hónapos! Fordítsd háttal a tévének, ha nagyon nézné. Mindig kell valami halálos ellenség, most épp ez az (nem értem miért, ez úgy 30-40 éve lett volna aktuális, most inkább a korai telefonozással kéne foglalkozni). De nyugodj meg, én még egy gyereket se láttam, akinek 3 feje nőtt volna, mert néha beszélnek mögötte egy dobozból. Sőt, attól se ha van, hogy rápillant.
Egy gyereket ismertem, aki autista volt és mindig panaszkodott, hogy nem tud aludni, mert a szülei félelmetes filmeket néznek mellette(ott is egy szobában voltak.) Na, az káros, mert a félelem, stressz megterheli az idegrendszerét és az ebből fakadó kialvatlanság is. De egy csecsemőnél nem így működik, ha halkan beszélnek mögötte napközben.
(Az enyém is 3 hónapos)
Le lehet pontozni, már megszoktam😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!