Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki otthon van a babájával...

Aki otthon van a babájával néz tévét?

Figyelt kérdés
3 hós a kislányom. Egyszobás lakásunk van (folyamatban a 2 szobás), és ugyebár az ember egyedül van vele. Telefonozni nem nagyon tudok meg nem is akarok mellette ne lássa hogy rajta lógok. De a tv megy a szobában. És ha olyan ami szines vagy erdekes akkor odaoda pillant tátott szájjal. A védőnő rámszólt hogy ez nagyon káros, és ne menjen a tv a gyerek jelenlétében. De lányok segítsetek? Ezekben a szar időkben mit csináljak egy ekkora babával egy egyszobás lakásban. Komolyan 0-24ben a csendben kellene kuksolnunk és feszt beszélnem énekelnek gagyorasznom kellene tancikalva csorgot razva? :(

dec. 6. 08:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk szokott menni a tv. Nem egész nap, de néha, ha másért nem, legalább háttérzajnak. A fiam is néha odapillant, de különösen nem érdekli. Szerintem ha nem direktbe leülteted elé, akkor nem gáz. Nálunk van a családba az enyémmel egyidős "baba" (már 2 évesek). Ott pl a szülők nem kapcsolják be a tb-t. Múltkor mentünk vendégségbe, ahol szólt a tv. Az én gyerekemet abszolút nem érdekelte, a másik viszont teljesen rátapadt. Szerintem nem olyan ördögtől való ez, mint ahogy néhányan beállítják. Nagynéném szokta mondani, hogy anno 25-30 évvel ezelőtt, amíg házimunkát csináltak, simán beültettek minket a tv elé.
dec. 6. 08:52
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
*tv -t.
dec. 6. 08:53
 3/24 A kérdező kommentje:
Az en anyukám is ezt mondta hogy egyedül volt háromunkkal, ő is bekapcsolta nekunk a mesét. Nem látom/érzem hogy bármelyikünk visszamaradt volna a fejlődésben.
dec. 6. 08:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Csak rosszul esett ahogy rámförmedt a védőnő hogy ne menjen a tv
dec. 6. 08:55
 5/24 anonim ***** válasza:
74%

Igen, ment a tévé.

Valamelyik nap volt ugyanilyen kérdés, nézd meg a válaszokat

A védőnőnek meg minek kell mindent tudni?

dec. 6. 08:58
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Nálam ment a tévé amikor jött a védőnő a kicsihez, mert a nagyobb nézte, 5 éves múlt. Annyit mondott, hogy arra ügyeljek, hogy a kicsi ne nézze, de alapjáraton nincs azzal baj, ha megy, neki is van 2 fia tudja hogy megy ez. Szerintem se ördögtől való. Vannak akik szerint felkéne áldoznod magad és elfelejteni, hogy te is ember vagy, de ez nem igaz.
dec. 6. 09:14
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
Miért kell ezt a kérdést 5 naponta kiírni? Az előző kérdésed alatt már nem parázslik eléggé a vita?
dec. 6. 09:25
 8/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem néztem tévét. Nem hiányzott. Amikor ébren volt pont elég dolgom volt vele, amikor aludt, akkor is akadt dolgom. Ha épp nem volt kedvem erőm mást csinálni, akkor lefeküdtem vagy olvastam.
dec. 6. 09:26
 9/24 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es én nem.írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést :) és nem láttam neharagudj hogy nem lapoztam fel előtte mindent. 😊

8-as, sajnos olvasni nagyon nem szeretek. Keresztrejtvényezek sokszor ameddig alszik, de azért néha jól esik egy sorozatot, filmet megnézni.

dec. 6. 09:31
 10/24 anonim ***** válasza:
56%

Mielőtt megy a védőnő, kapcsold ki😁 Nálam gyerek előtt mindig ment háttérzajként. Azóta csak este, mert akkor vannak olyan műsorok, amik érdekelnek. Tévétől függetlenül se alszik éjjelig, szóval kell egy kis változatosság az ordítása mellé. Igen, normál esetben az alváshoz már nyugi kéne, de az én gyerekemnél az se jön be, szóval ez van. De te még csak nem is estéről írtál. 3 hónapos! Fordítsd háttal a tévének, ha nagyon nézné. Mindig kell valami halálos ellenség, most épp ez az (nem értem miért, ez úgy 30-40 éve lett volna aktuális, most inkább a korai telefonozással kéne foglalkozni). De nyugodj meg, én még egy gyereket se láttam, akinek 3 feje nőtt volna, mert néha beszélnek mögötte egy dobozból. Sőt, attól se ha van, hogy rápillant.

Egy gyereket ismertem, aki autista volt és mindig panaszkodott, hogy nem tud aludni, mert a szülei félelmetes filmeket néznek mellette(ott is egy szobában voltak.) Na, az káros, mert a félelem, stressz megterheli az idegrendszerét és az ebből fakadó kialvatlanság is. De egy csecsemőnél nem így működik, ha halkan beszélnek mögötte napközben.

(Az enyém is 3 hónapos)

Le lehet pontozni, már megszoktam😘

dec. 6. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!