Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy élted meg az első karácso...

Hogy élted meg az első karácsonyt babával?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék ki, hogy élte meg az első karácsonyt kisbabával?

3 hónapos lesz a lányom karácsonykor. Jelenleg nagyon vegyesek az érzéseim. Nagyon szeretem az ünnepet vártam is nagyon, hogy már a babával ünnepeljünk, de jelenleg olyan túlélési üzemmódban léteztünk (hasfájás), hogy nem tudtam ráhangolódni még. El is vagyok maradva az ajándékokkal is stb. Ilyenkor már rég meg szokott lenni ki mit kap, de most még az ötletelésig se jutottam el.

Tudom, hogy a jövő évi karácsony lesz majd a gyerek szemszögéből élvezetesebb, de szeretném azért ha idén is egy meghitt ünnepi hangulat járna át minket. 🎄

dec. 5. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 1.5 hónapos volt Karácsonykor. Hasfájós baba szintén. Maga volt a pokol, a férjem ment a rokonokhoz, én meg az üvöltő gyerekkel összezárva. Van ilyen is csak azért írom.
dec. 5. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:
talán épp nem lesz semmi ami miatt "kínlódunk" - 🤣🤣🤣🤣
dec. 5. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Éj örültem hogy nem kell mennék karácsonyozni sehova 😆....utálom.
dec. 5. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Én*

menjek*

Lányom November végén született...már 10 éves.

dec. 5. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Dec 20an szultem a lanyom,elso karacsony sargasag miatt a korhazban telt. Vegigbogtem. Mindenkit hazaengedtek,csak minket nem, egyedul fekudtem bent,nem volt tobb anya. Szaraz rizs es 2 db iglo halrud volt a karacsonyi menu,sosem felejtem el. Csaladbol senkinek nem.m jutott eszebe,h valami normalis kajat behozzon nekem...mondvan,ugyis mindjart jossz haza. A szules utani depressziom mar ott elkezdodott
dec. 6. 04:29
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Egy hónapos volt, nem foglalkoztunk a karácsonnyal, fát sem állítottunk akkor.

Covid volt, úgyhogy a család is csak januárban jött, akkor lett mindenki egészséges.

Soha olyan nyugodt karácsonyunk nem volt. Csak mi, elvárások és idegeskedés nélkül. Szuper volt.

Egy évesen a fények tetszettek neki, más nem nagyon érdekelte. Két évesen már segített fát díszíteni, idén holnapra (tudom, korán van, de vagy most, vagy ne lesz rá idő, mert az év végi hajtás kiveszi minden energiánkat. Most nyugodtan, ráhangolódva tudunk ezzel foglalkozni.)tervezzük a fa állítását és a dekorálást, kíváncsi leszek, milyen lesz.

dec. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!