Hogy élted meg az első karácsonyt babával?
Kíváncsi lennék ki, hogy élte meg az első karácsonyt kisbabával?
3 hónapos lesz a lányom karácsonykor. Jelenleg nagyon vegyesek az érzéseim. Nagyon szeretem az ünnepet vártam is nagyon, hogy már a babával ünnepeljünk, de jelenleg olyan túlélési üzemmódban léteztünk (hasfájás), hogy nem tudtam ráhangolódni még. El is vagyok maradva az ajándékokkal is stb. Ilyenkor már rég meg szokott lenni ki mit kap, de most még az ötletelésig se jutottam el.
Tudom, hogy a jövő évi karácsony lesz majd a gyerek szemszögéből élvezetesebb, de szeretném azért ha idén is egy meghitt ünnepi hangulat járna át minket. 🎄
Én*
menjek*
Lányom November végén született...már 10 éves.
Egy hónapos volt, nem foglalkoztunk a karácsonnyal, fát sem állítottunk akkor.
Covid volt, úgyhogy a család is csak januárban jött, akkor lett mindenki egészséges.
Soha olyan nyugodt karácsonyunk nem volt. Csak mi, elvárások és idegeskedés nélkül. Szuper volt.
Egy évesen a fények tetszettek neki, más nem nagyon érdekelte. Két évesen már segített fát díszíteni, idén holnapra (tudom, korán van, de vagy most, vagy ne lesz rá idő, mert az év végi hajtás kiveszi minden energiánkat. Most nyugodtan, ráhangolódva tudunk ezzel foglalkozni.)tervezzük a fa állítását és a dekorálást, kíváncsi leszek, milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!