Mi a velemenyetek azokrol akik akkor is megszulik a gyermeket ha tudjak elore hogy valamilyen betegsege lesz? (pl Down vagy mas ertelmi fogyatekossag)?
Le a kalappal előttük, minden tiszteletem az övék. Főleg, mivel én nem lennék ennyire erős. Lehet, hogy nem szép, de jelenleg úgy ézem, ekkora feladattal nem tudnék megbírkózni, így nem is vállalnám. És azt a csöppséget nem szülném meg azért, hogy beadjam valahová, ahol csak időnként meglátogatom. Akkor inkább nem szülöm meg.
De még egyszer mondom, minden tiszteletem azé, aki vállalja, elképesztő lelki ereje van!
Lelehet pontozni, de ez az én véleményem.
Én nem tiszteletet mondanék, hanem felelőtlenséget!
Egy fiatal anyuka -akinek sosem lesz nolmáris az élete- rááldozza az életét egy olyanra ami nem muszály és megakadályozható!A másik ezeknek a gyerekeknek sosoem lesz nolmáris élete tehát a gyerekkel is kiszúr!!!!
Mi lesz ha ő már nem lesz- mert ez is eljön-.Ki fogja szertni és gondozni? senki!Erre is gondolni kell!
Honnan tudja itt mindenki ennyire jól, hogy az a gyerek akar-e élni?? Nagyon édes, hogy eldöntik a fórumozók, hogy biztosan nem! Hát, az anya élete nem egyszerű, az biztos, de szerintem felelős embernek, aki gyereket vállal, ennek is benne kell lennie a pakliban. Ha nem minden az én elképzelésem szerint történik, elteszem a gyerekemet láb alól?? És ha nagyobb korában sérül meg? És ha balesetben agysérült lesz és egész életében pelenkázni kell? Akkor hogyan szabadulnátok meg tőle?
lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!