Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a velemenyetek azokrol...

Mi a velemenyetek azokrol akik akkor is megszulik a gyermeket ha tudjak elore hogy valamilyen betegsege lesz? (pl Down vagy mas ertelmi fogyatekossag)?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 11:39
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%
Amíg nem szabadulnak meg tőle, hanem saját maguk nevelik fel szeretetben, addig semmi bajom velük. Vannak olyan párok, akiknek valamiért nehezen jön össze a gyerek, vagy túl későn, és annak is örülnek ha beteg gyerekük születik.
2010. nov. 6. 11:44
 2/36 anonim ***** válasza:
91%
Tisztelem őket, hogy nem menekülnek el a probléma elől.
2010. nov. 6. 11:55
 3/36 anonim ***** válasza:
89%
viszont a gyereket sajnálom :( de ő is megérdemli az életet.
2010. nov. 6. 11:55
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Olvastátok a Kismamában, erről a témáról egy olvasó levelét? Nagyon megható volt, sírtam.
2010. nov. 6. 12:06
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Le a kalappal előttük, minden tiszteletem az övék. Főleg, mivel én nem lennék ennyire erős. Lehet, hogy nem szép, de jelenleg úgy ézem, ekkora feladattal nem tudnék megbírkózni, így nem is vállalnám. És azt a csöppséget nem szülném meg azért, hogy beadjam valahová, ahol csak időnként meglátogatom. Akkor inkább nem szülöm meg.

De még egyszer mondom, minden tiszteletem azé, aki vállalja, elképesztő lelki ereje van!

2010. nov. 6. 12:08
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Legmélyebb tiszteletem az övék.
2010. nov. 6. 12:08
 7/36 anonim ***** válasza:
52%

Lelehet pontozni, de ez az én véleményem.

Én nem tiszteletet mondanék, hanem felelőtlenséget!

Egy fiatal anyuka -akinek sosem lesz nolmáris az élete- rááldozza az életét egy olyanra ami nem muszály és megakadályozható!A másik ezeknek a gyerekeknek sosoem lesz nolmáris élete tehát a gyerekkel is kiszúr!!!!

Mi lesz ha ő már nem lesz- mert ez is eljön-.Ki fogja szertni és gondozni? senki!Erre is gondolni kell!

2010. nov. 6. 12:23
 8/36 anonim ***** válasza:
61%

Honnan tudja itt mindenki ennyire jól, hogy az a gyerek akar-e élni?? Nagyon édes, hogy eldöntik a fórumozók, hogy biztosan nem! Hát, az anya élete nem egyszerű, az biztos, de szerintem felelős embernek, aki gyereket vállal, ennek is benne kell lennie a pakliban. Ha nem minden az én elképzelésem szerint történik, elteszem a gyerekemet láb alól?? És ha nagyobb korában sérül meg? És ha balesetben agysérült lesz és egész életében pelenkázni kell? Akkor hogyan szabadulnátok meg tőle?

lehet lepontozni

2010. nov. 6. 12:34
 9/36 A kérdező kommentje:
En csodalom azokat akik elvallaljak,en nagyon keson,majdnem 40 evesen szultem a masodik gyerekemet es ha kiderult volna hogy baj van,mindenkeppen elvetettem volna ,persze ha csak szules utan derul ki akkor a legnagyobb odaadassal probaltam volna felnevelni.Nem tartottam volna meg tobb szempontbol:elsosorban azert mert nem akartam volna hogy szenvedjen.Hiaba ad meg az ember minden tole telhetot egy fogyatekos gyermeknek,ugyis eljon az az ido amikor -attol fugg milyen betegseg-meghal es akkor dupla a szenvedes.Ne beszelve a ra forditott energiat,egeszseget,anyagiakat es ha van meg gyerek-megoldani azt is hogy a masik ne legyen elhanyagolva.
2010. nov. 6. 12:41
 10/36 A kérdező kommentje:
Ez nem vita hanem VELEMENY nyilvanitas,hulyeseg barkit is lepontozni.
2010. nov. 6. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!