Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van az hogy a 10hónapos...

Miert van az hogy a 10hónapos babam aki eddig nagyon szeretett fürdeni egyik napról a másikra ordit ha a viz közelébe megyünk?

Figyelt kérdés
dec. 1. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ez minden babával előfordul.
dec. 1. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is csinálta, abba fogja hagyni, aztán megint elkezdi.
dec. 1. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is olvastam már itt ilyen kérdést, előre fel is készültem, de pont megúsztuk. De cserébe rettegett attól, ha a szomszéd tüsszentett, pedig azt is hallotta előtte naponta többször...

Mivel nincs ilyen tapasztalatom, így konkrét tanácsom nincs, de szerintem biztosítsd róla, hogy megérted, hogy nem tetszik neki, de azért mutasd, hogy milyen jó dolog is ez, esetleg mikor te fürdesz, azt is nézheti. Persze ne erőltesd (amúgy fürödhet egy ideig kétnaponta is, nem lesz baja), és csak várj. Nekem legalábbis bejött, mivel pl. a szomszédot nem lakoltathattam ki 😀 (Bár az minőségi ugrás volt, mikor összefutottunk a szomszéddal, és megmutattam neki, hogy ő a "tüsszögős bácsi", utána kevésbé lehetett rejtélyes a hang 😊).

dec. 2. 01:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáljátok ki, hogy együtt fürdötötök, beülhet az öledbe, ez lehet, hogy biztonságérzetet nyújt neki. Én se tudom, mi lehet az oka sajnos.
dec. 2. 06:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó koszonom a válaszod ki próbáltuk az egyutt fürdést így nagyjából sikerült “nyugodtan fürdenünk”
dec. 3. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!