Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babánál hüvelygomba...

10 hónapos babánál hüvelygomba? Volt így valaki?

Figyelt kérdés
10 hónapos a lányom. Rendszeresen tisztán van tartva, hintőporozva. 2-3 napja elkezdett pirosodni a kis nemiszervénél. Este fürdetésnél vettem észre hogy hiába mosom neki lent, a bemenetnél olyan mintha hintőpor lenne oda csomósodva picit. Megnéztem óvatosan egy fültisztitoval, nem jön le, enyhén rózsaszines is lett a fültisztító. És piros ott neki de szemmel láthatóan nem vérzik. Azonban van 3-4 kis fehér pötty/ dudor szerű ott neki. Hamar hivtam a gyerek orvost, csak ma delutanra kaptunk időpontot, beszéltem a nőgyógyászommal, szerinte candida és kialakulhat kezeletlen szájpenésztől. 4 hónapon keresztül küzdöttünk neki a szájpenész ellen pedig mire eljutottunk oda hogy azt mondja a gyerekorvos hogy eltűnt a szájpenész. (Ennek fél éve). Jelenleg sem látom túl fehérnek a száját belül, azonban evési nehézségei vannak amit eddig a fogzásra fogtak az orvosok. Valakinek volt már ilyen a babájának? Aggódom nagyon.

nov. 12. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányomnak is volt kb. 13 honapos lehetett mikor elmentunk nyaralni es a viztől fertőzést kapott. (Balaton )

A gyerekorvos canestent javasolt es el is mult neki.

nov. 12. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, a hintoport konyorgom hagyd el!

Tobb kart csinal, mint hasznot.

nov. 12. 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Mi a gond a hintőporral? (Nem vagyok jártas benne, eddig ezt használtam és nem volt gond.)

1-es, mennyi idő után múlt el? Voltunk orvosnál de mintha nem is mentünk volna. Egy Nidoflor kenőccsel engedett el és egy probiotikummal ami laktóz intoleranciára van. (Hozzá teszem, semmi baja a lányomnak a laktóztól, eddig sem volt gondunk a tejtermékekkel).

nov. 12. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként sem vagyok megelégedve az orvossal. Pontosan meg sem tudta mondani hogy mi az. Lányomat meg ezért cipeltem 50km-t oda meg 50et vissza.. Azt mondta vagy gomba és beduzzadt neki tőle a kis hüvely bemenet, vagy lehet nem is gomba hanem így született hogy össze van nőve a kis hüvely bemenete, és hogy akkor keressek fel egy gyerek sebészt aki ír rá kenőcsöt, de ha az se ír rá kenőcsöt keressek gyerek nőgyógyászt. Itt megjegyeztem hogy eddig látszott a bemenet neki de csak további orvosokat javasolt. Tulajdonképpen meg sem tudta mondtani hogy végülis mi az. De persze jó árat kért..
nov. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!